60 års historie i
Støvring-området

Michael Wulff A/S – En moderne full-service elektrikervirksomhed med solid lokal forankring

Virksomheden blev grundlagt i 1959 af Egon Kryner, der drev virksomheden i mere end 35 år. I 1997 blev virksomheden kortvarigt overtaget af århusianske El:con, der i april 1999 solgte den til el-installatør – og nuværende indehaver og direktør – Michael Wulff, som på daværende tidspunkt havde været selvstænding el-installatør i to år.

Virksomhed med vokseværk

I oktober 2006 overtog Michael Wulff A/S Jens Jørgen Kristiansen A/S i Sørup, og i juli 2007 overtog virksomheden ligeledes Skørping Installationsforretning og konsoliderede sig således for alvor i Støvring-området.

I 2019 overtog Michael Wulff A/S Idé-el i Aalborg samt virksomhedens underafdeling i Aabybro. På lokationen i Hasseris i Aalborg drev virksomheden ud over elektrikervirksomhed også lampeforretningen Lysmesteren Aalborg, som blev overtaget ved samme lejlighed. Lampeforretningen lukkede 9. april 2022.
Aalborgafdelingen holder fortsat til huse på Hasserisvej i Aalborg.

Pr. 1. april 2020 opkøbte Michael Wulff A/S Norlys’ gadelysforretning, der ud over to medarbejdere omfatter samarbejdsaftaler med Brønderslev Kommune og Jammerbugt Kommune om driften af gadebelysningen i de to kommuner.

I dag består virksomheden således af mere end 50 specialuddannede og engagerede medarbejdere fordelt på de tre lokationer – skønt de oftest ses i gadebilledet på vej til kunder over hele Nordjylland.

Gennem årene har Michael Wulff A/S udviklet sig til at være en moderne, ”full service” el-installatørvirksomhed med en bred kompetence inden for hele el-området; de seneste år især med fokus på den komplekse el-teknik, der kræves i nutidens produktions- og industrivirksomheder, erhverv & butik samt institutioner og det offentlige rum.

Virksomheden har endvidere specialiseret sig inden for energioptimering, herunder LED-baserede belysningsløsninger og alternativ energi i form af varmepumper og solceller.

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top