Elektriker i Aabybro

El-teknik til industri, erhverv, entreprise og private

Har du brug for en elektriker i Aabybro?
Ring på 72 16 15 33
– også døgnvagt.

Har du brug for en elektriker til din virksomhed eller private bolig i Aabybro-området? Så lad vores specialister hjælpe. 

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S – med hovedsæde i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg – tilbyder hjælp til alle former for el-opgaver til virksomheder, entreprise og private, og vi står klar, uanset om du har brug for at få sat en lampe op eller ønsker et tilbud på optimering af et produktionsanlæg.

Vi kan således hjælpe med:​

Elektriker til industri i Aabybro

Ønsker du en beregning på, hvordan du kan få energioptimeret din virksomhed, fx via intelligent belysning eller alternative energiformer som solceller og varmepumpe? Eller har du brug for en elektriker til specialiserede el-installationer eller automationsopgaver til dine produkter eller produktionslinje?

Hos Michael Wulff A/S har vi specialuddannede elektrikere til enhver form for industriinstallation. Vi har eget tavleværksted, hvis du har brug for at få udviklet eller bygget avancerede styretavler, og vores belysningsspecialister kan rådgive om alt fra energioptimering over intelligent styring og til anvendelse af programmérbar farvet belysning til at skabe stemning i fx restauranter og kantiner eller til brandingformål.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til entreprise i Aabybro

Har du brug for en erfaren medspiller i et entrepriseprojekt i Aabybro-området? Hos Michael Wulff A/S har vi bidraget til en bred vifte af entrepriseprojekter, fra nye boligområder med rækkehuse over højhuse på Aalborgs Havnefront og til lagerhaller og sportsfaciliteter og til komplette produktionsfaciliteter.

Vores entrepriseteam består af erfarne medarbejdere, som sikrer, at alle el-installationer, belysning, alarmeringsanlæg og netværksinstallationer er korrekt installeret og lever op til brugernes behov. Vi tager ansvar for hele byggeriets succes og har fokus på at skabe et godt og velfungerende samarbejde med de øvrige leverandører på opgaven.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til private i Aabybro

Lad os hjælpe med små og store el-opgaver i din bolig. Vi står klar, uanset om du har brug for at få skiftet en lampe, installeret flere stikkontakter eller etableret intelligent belysning eller styring af dit klimaanlæg.

Når du bestiller en opgave hos os, kan du regne med, at vi kommer som aftalt, og at opgaven udføres inden for de aftalte rammer for tid og pris. Og vi rydder naturligvis pænt op efter os, så alt ser ordentligt ud, når vi kører fra din bopæl.

Vores erfarne serviceteknikere kan desuden rådgive dig om fx energioptimering og alternative energiløsninger som solceller og varmepumper, hvis du ønsker det.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Det kan du forvente i samarbejdet med os

Erfaren elektriker i Aabybro

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder. Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg dækker vi størstedelen af Nordjylland, hvor vi leverer el-teknik og energiløsninger til erhverv, industri og private.

Vi lægger vægt på at levere løsninger af høj kvalitet uanset opgavens størrelse, og vores høje faglighed, erfaring og ekspertise betyder, at vi kan levere såvel standardløsninger om skræddersyede løsninger – uanset om du har brug for hjælp til mindre elektrikeropgaver i din privatbolig eller en leverance til en større entrepriseopgave.

Vores mere end 50 specialuddannede medarbejdere står altid klar til at hjælpe og rykker hurtigt ud, når du har brug for os. Vi har naturligvis også døgnvagt, hvis strømmen slår knuder uden for vores normale åbningstid, og med flere af vores elektrikere bosat i Aabybro-området kan hjælpen hurtigt være fremme, når du har brug for den.

Vi kan desuden levere komplette grønne energiløsninger til både erhverv og private og har bl.a. fast samarbejde med den danske varmepumpeproducent DVI Energi samt den danske solcelleimportør Sveigaard Energy A/S.

Michael Wulff

Har du brug for vores hjælp til el-teknik i Aabybro-området?

Kontakt vores specialist:

Benjamin Pedersen

Overmontør/Projektleder

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33