Automatisering/PLC-styring/
intelligent styring

Få optimeret din virksomhed – og bliv klar til Industri 4.0, fremtidens industriproduktion.
Michael Wulff A/S giver dig eksperthjælp til automatisering, PLC-styring og intelligente styresystemer.

Automatisering og styresystemer til store og små anlæg er blandt Michael Wulff A/S’ absolutte ekspertområder. Vi har gennem en årrække gennemført automatiseringsprojekter for forskellige typer industri- og produktionsvirksomheder – herunder også kommunale vandværk – i hele Nordjylland, og vi kan levere løsninger til både enkeltstående maskiner og omfattende fabriksanlæg.

Automatisering og styring af større anlæg

Hos Michael Wulff A/S finder du en række specialuddannede medarbejdere, der står klar til at rådgive og vejlede industrikunder af enhver størrelse. Vi kan hjælpe gennem hele processen, fra projektet planlægges og designes, og til installationen er fuldt monteret og sat i drift – og vi kan naturligvis også varetage den efterfølgende service og vedligeholdelse.

Vi kan ligeledes hjælpe med service, vedligehold og opgradering af eksisterende automatiseringsløsninger.

For at give dig størst mulig driftssikkerhed har vi døgnvagt 365 dage om året og rykker hurtigt ud, hvis der opstår problemer, så dine produktionsanlæg og maskiner hurtigst muligt er oppe at køre igen.

Vi kan eksempelvis hjælpe med:


Styring til enkeltprodukter

Ud over automatisering og styring til komplette produktionsanlæg kan vi også hjælpe med udvikling af automatisering/styring til enkeltprodukter og har tidligere leveret styresystemer til så forskellige produkter som containersystemer og vindmøllekraner.

Vi står altid klar til en snak om, hvordan dit produkt kan automatiseres, og kan hjælpe med både implementering af eksisterende styringsløsninger eller udvikling af en løsning, der er skræddersyet til lige netop dine behov.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top