Belysning til erhverv

Bedre lys og
lavere elregning

Bedre lys og lavere elregning

Vil du have optimeret belysningen i din virksomhed – til gavn for både dine medarbejdere og elregningen? Så lad vores belysningsspecialister hjælpe. 

Vi kan hjælpe med såvel rådgivning og beregning af optimal belysning, indkøb af armaturer samt opsætning og evt. programmering – uanset om du har brug for optimering af eksisterende belysning eller ønsker en fremtidssikret belysningsløsning til et nybyggeri.

Det kan vores belysnings-
specialister hjælpe med

Beregning af
lysbehov

Beregning af lysbehov

Rådgivning om valg og placering af armaturer

Installation af armaturer og styring samt kabling

Programmering
(efter behov)

Programmering (efter behov)

Service &
vedligehold

Service & vedligehold

Belysningsspecialist med ekspertise inden for LED, arbejdsmiljø og energioptimering

Hos Michael Wulff A/S har vi stor erfaring og ekspertviden inden for optimering af belysning i såvel store produktionshaller, mindre butikker, behandlings- og kontorlokaler og offentlige institutioner.

Vi er Nordjyllands største leverandør på området, og vi har specialister inden for såvel gade- og udendørsbelysning som behovsstyret og energivenlig LED-belysning til kontorer, klinikker eller plejehjem.

Vi har i mange år haft fokus på anvendelse af de nyeste LED-baserede belysningsløsninger, og vi kan således altid hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til projektets økonomi og formål, og som samtidig er god for såvel elregningen som miljøet.

Eksperter i intelligent belysning

Vi har i de seneste år bl.a. efteruddannet medarbejdere inden for de nyeste systemer til styring og programmering af belysning, herunder DALI, som bl.a. giver mulighed for at tilpasse belysningen (tænd/sluk, lysstyrke og lysfarve) i et rum til fx indkommende dagslys/døgnrytme, forskellige aktiviteter i rummet, om der opholder sig personer i rummet eller ej, og meget mere.

Det giver dig mulighed for at skræddersy belysningen i din virksomhed, så dine medarbejdere og øvrige brugere af bygningen får optimale arbejdsforhold, samtidig med at der spares på lyset, når de enkelte områder af virksomheden ikke er i brug.

Eksempler på belysningsløsninger
leveret af Michael Wulff A/S:

cityejendomme_web85

Skræddersyet belysning til skønhedssalon

For den aalborgensiske skønhedssalon Skin of Fashion er et behageligt og afslappende miljø alfa og omega for både kunder og personale. Derfor var belysning et ...
Læs mere →
Lys bag ved logo på facade

Michael Wulff A/S sætter lys til Hjort Beers nye bar i Aalborg

Da Carsten Hjort slog dørene op til sin nye ølbar på Østerågade midt i Aalborg, skete det bl.a. med hjælp fra Michael Wulff A/S, som ...
Læs mere →
ladestander_erhverv_02

Nye fremtidssikrede ladestandere til KOMPAS Hotel

Hos KOMPAS Hotel i Aalborg har man i flere år brugt Michael Wulff A/S som ’huselektriker’. Det var derfor også nærliggende at bede dem om ...
Læs mere →

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Har du brug for vores hjælp til optimering af belysningen i din virksomhed?

Kontakt vores specialister:

Erik Jespersen

Overmontør/projektleder

Benjamin Pedersen

Overmontør/projektleder

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33