Belysning til butik

Lad Michael Wulff A/S stå for belysningen i din butik - så er du sikret belysning, der opfylder både dine og dine kunders behov.

Belysningen i en butik har afgørende betydning for kundernes opfattelse af varerne – og dermed for din omsætning. 

Dine kunder skal opleve, at det er behageligt at færdes i din butik, og samtidig skal varerne vise sig fra den bedste side, hvad enten der er tale om dagligvarer som kød, melprodukter og grøntsager eller detailvarer som tøj, isenkram eller brugskunst. 

Hvilken type belysning, du skal vælge til din butik, afhænger af en række faktorer som butikslokalets størrelse og form, eventuel indkommende dagslys fra vinduespartier, indretning med høje eller lave reoler osv.

Vi kan hjælpe med rådgivning om valg og placering af lyskilder og pærer, så du opnår optimal og effektiv belysning – og samtidig sparer på elregningen. Samtidig sikrer vi, at lamperne afgiver minimal overskudsvarme, så du også sparer på driften af dit klimaanlæg. 

Findes der ikke en løsning på markedet, der opfylder dine behov, kan vi også hjælpe med at få specialudviklet lamper til din butik. 

elektriker_butik_01

Bedre belysning – og lavere elregning

“Michael Wulff gav os en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning i lokalet.”

Evan Bisgaard
Bisgaard Vinhandel

læs hele casen

Ring til os på 9837 1533 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere belysningen i din butik. 

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top