Belysning til erhverv, industri og institutioner

- Aalborg, Støvring, Brønderslev

Michael Wulff A/S giver dig eksperthjælp til optimering af din belysning - til gavn for både elregningen, miljøet og arbejdsmiljøet.

Hos Michael Wulff A/S har vi stor erfaring og ekspertviden inden for optimering af belysning i såvel store produktionshaller, mindre butikker, behandlings- og kontorlokaler og offentlige institutioner. Vi er Nordjyllands største leverandør på området, og vi har specialister inden for såvel gade- og udendørsbelysning som behovsstyret og energivenlig LED-belysning til kontorer, klinikker eller plejehjem.

Vi har i mange år haft fokus på anvendelse af de nyeste LED-baserede belysningsløsninger, og vi kan således altid hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til projektets økonomi og formål, og som samtidig er god for såvel elregningen som miljøet.

Vi tilbyder bla.

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top