Lysmesteren
– Stort udvalg i belysning i Aalborg og online

I Michael Wulff A/S' butik Lysmesteren Aalborg i Hasseris finder du et bredt udvalg inden for belysning til private, erhverv og institutioner. Kig forbi eller køb i webshoppen i dag.

Lysmesteren tilbyder en bred vifte af indendørs og udendørs belysning som gulvlamper, væglamper og loftslamper m.m. Her kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige lamper til din bolig eller virksomhedslokaler.

Vi forhandler alle typer lamper i kendte og mindre kendte mærker og har også et bredt udvalg af spots, strømskinner og LED-belysning. Vi kan således altid finde en løsning, der passer til dine behov.

Vi fører blandt andet følgende lampemærker:​

Lysmesteren:
Lampeforretning med kompetent rådgivning

Hos Lysmesteren har vi et bredt udvalg af lamper på lager, så du altid kan komme til os, når du søger belysning til din bolig eller virksomhed. Vi har høj faglig viden om alle produkter i vores portefølje, så vi kan fortælle dig om de forskellige mærker og deres egenskaber – herunder også energibesparelse og arbejdsmiljø.

Vores specialuddannede elektrikere står klar til at hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den type belysning og lyskilde, der er optimal til dine behov – også hvis energirigtighed spiller en stor rolle for dit valg af belysning.

Vi udfører desuden reparation af lamper i vores eget værksted i Lysmesteren Aalborg.

Her finder du Lysmesteren - Aalborg

Lysmesteren:
Landsdækkende kæde med lokal service

Lysmesteren Aalborg er – som navnet siger – en del af Danmarks største kæde af belysningsbutikker: Lysmesteren. Kæden er kendetegnet med et stort sortiment og har i mere end 10 år solgt lækre mærkevarelamper lige fra Le Klint til Louis Poulsen.

Med 30 butikker over hele landet og en velfungerende webshop er din nye lampe altid inden for rækkevidde – hvad enten du foretrækker at gå på opdagelse i butikken eller bestille via webshoppen. Som kunde hos Lysmesteren kan du nemlig vælge enten at købe dine lamper i din lokale butik eller via vores webshop, hvor du kan vælge mellem levering til butik, til pakkeshop eller hjem til dig. Uanset om du køber din lampe i webshoppen eller hos os i butikken, er du altid velkommen til at henvende dig, hvis du får brug for råd eller senere service/reparation af din lampe.

Husk også, at hvis du ønsker dig en bestemt lampe, og du ikke kan finde den i webshoppen, kan det være, at vi eller en af vores kollega-butikker har den hjemme. Skriv eller ring til os, så står vi klar til at hjælpe dig.

Scroll til toppen