Bygningsautomatik
– en investering, der betaler sig

Michael Wulff A/S er eksperter inden for bygningsautomatik til store og små bygninger.
Få hjælp til at optimere din belysning, klimaanlæg og ventilation - og spar samtidig penge på elregningen.

Hos Michael Wulff A/S har vi mangeårig erfaring med rådgivning og installation af forskellige former for bygningsautomatik og CTS-anlæg til produktionsvirksomheder, erhvervsbyggeri og institutioner af alle størrelser.

Vi hjælper gennem hele processen fra vurdering af, hvilke områder og funktioner der kan automatiseres i hver enkelt bygning, over valg af de optimale lyskilder, sensorer, motorer og pumper og til færdig installation, idriftsættelse og efterfølgende service af systemet.

Hvorfor investere i bygningsautomatik?

Automatisk styring af belysning, klimaanlæg og ventilation kan medvirke til en markant forbedring af arbejdsmiljø og indeklima i de pågældende bygninger. Det giver ikke blot bedre forhold for dine medarbejdere og andre brugere af bygningerne, men også mindre vedligehold på selve bygningerne, når eksempelvis fugt og kuldeskader forebygges.

Samtidig sikrer intelligent automatisering af fx klimaanlæg, kølesystemer, solafskærmning og belysning, at elforbruget i bygningen mindskes, så du både sparer penge på elregningen og gør noget godt for miljøet.

Vi tilbyder bla.

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top