DVI varmepumper

En god og grøn investering for private
og erhverv

DVI varmepumper
– gennemført dansk kvalitet

Når du køber en varmepumpe gennem Michael Wulff A/S får du et produkt af høj kvalitet, som er produceret af DVI Energi A/S. DVI er en dansk varmepumpeproducent, der ligger i Støvring i Nordjylland. Her udvikles og produceres alle pumperne, som dermed også er designet til at kunne modstå det danske klima – herunder også saltholdig luft, hvis varmepumpen skal placeres ved bygninger tæt på havet eller fjorde.

DVI tilbyder en bred vifte af varmepumper – luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme – så det altid er muligt at finde en løsning til netop dine behov, uanset om varmepumpen skal bruges til opvarmning af en privatbolig eller opvarmning af store eller små virksomhedslokaler eller institutioner.

Hør direktør Michael Wulff fortælle om samarbejdet med DVI Energi.

DVI varmepumper til private

DVI’s varmepumper er en grøn og billig varmeløsning til private boliger. Du kan lige nu forvente, at varmepumpen har tjent sig selv ind i løbet af ca. fire år. Dermed er varmepumpen en rigtig god investering på den lange bane, hvor elprisen forventes at stabiliseres på et lavere niveau end det nuværende.

Blandt markedets mest lydsvage varmepumper

DVI’s særlige design betyder, at de leverer nogle af markedets mest lydsvage varmepumper. Designet sikrer, at lyden føres lodret opad fra pumpen i stedet for at brede sig til omgivelserne. Dermed vil hverken du eller dine naboer opleve støjgener, som det ses ved andre typer varmepumpedesign.

DVI gør desuden en løbende indsats for at teste og forbedre det støjsvage design, og nogle af de nyeste tests viser, at deres varmepumper skaber støj på et niveau, der ligger mellem et almindeligt køleskab og almindelig baggrundsstøj i et villakvarter.

Varmepumper designet til danske haver

DVI varmepumpernes æstetiske design betyder, at du slipper for at bekymre dig om at bygge eventuel skjuler til din varmepumpe, da designet falder godt i med de fleste nutidige huse og havedesigns.

Varmepumperne er desuden lavet af holdbare materialer, så du er sikret lang holdbarhed og minimalt vedligehold.

Komplet varmepumpeinstallation til private

Hos Michael Wulff A/S har vi haft et tæt samarbejde med DVI i adskillige år og tilbyder en varmepumpeløsning til private, hvor vi står for hele processen fra indledende afdækning af behov over tilbudsgivning (herunder valg af varmepumpetype og kapacitet) og til komplet installation (VVS, el og gravearbejde) og idriftsættelse. Installation af pumpen tager typisk blot 1-2 dage, og du slipper for besværet med at koordinere flere forskellige leverandører. 

DVI varmepumper til erhverv

DVI’s varmepumper er en billig, grøn løsning til opvarmning af mange typer af erhvervsmæssigt byggeri – fra mindre kontor- eller behandlingslokaler til store produktions- og lagerbygninger. Varmepumper kan også anvendes til opvarmning af forskellige former for bygninger, der rummer flere boliger, fx boenheder og efterskoler.

På nuværende tidspunkt kan tilbagebetalingstiden på den varmepumpe til erhverv – inklusive installation og idriftsættelse – være helt nede på halvandet år. Det er med andre ord en virkeligt attraktiv investering, der kan give økonomisk og miljømæssig gevinst på såvel den korte som den lange bane.

Skræddersyet varmepumpeløsning til ethvert behov

DVI’s varmepumpeløsninger til erhverv udmærker sig ved at være modulbaserede, så du altid kan få et system, der er skræddersyet til dine behov – uanset om varmepumpen skal dække hele dit varmeforbrug, eller den skal fungere i en hybridløsning med andre varmeløsninger.

Varmepumperne er produceret i Danmark af materialer af høj kvalitet, så du er sikret lang holdbarhed, høj driftssikkerhed og minimal vedligeholdelse – også hvis din virksomhed er placeret i kystnære områder med saltholdig luft.

Komplet varmepumpeinstallation

Hos Michael Wulff A/S har vi haft et tæt samarbejde med DVI i adskillige år og tilbyder en varmepumpeløsning til erhverv, hvor vi står for hele processen fra indledende afdækning af behov over tilbudsgivning (herunder valg af varmepumpetype og kapacitet) og til komplet installation (VVS, el og gravearbejde) og idriftsættelse.

Vil du høre mere om, hvad du kan spare med varmepumper ​

Kontakt vores specialister:

Steffen Borgaard Hededal

Ekspert på energiløsninger

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33