Michael Wulff A/S

– Full-service elektriker til virksomheder, institutioner og nybyggeri i Aabybro

Michael Wulff

Velkommen til Michael Wulff A/S – din lokale elektriker
Her kan du finde hjælp til:

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Stærk nordjysk elektrikervirksomhed med lokalafdeling i Aabybro

Få udført dine elinstallationer af en lokal, kompetent og pålidelig elektrikervirksomhed med høj ekspertise og mangeårig erfaring.

Aut. Elinstallatør Michael Wulff A/S, med base i Støvrings industrikvarter og lokalafdelinger i Aalborg og Aabybro, servicerer store og små virksomheder i hele Nordjylland, fra Brønderslev, Aabybro og Aalborg i nord til Hobro i syd.

Vi yder førsteklasses service med dig i centrum, og du er altid sikret tryghed fra A til Z i enhver opgave, vi udfører for dig, uanset om du søger elektriker til din virksomhed, entreprisebyggeri eller institution i Aabybro-området.

Har du brug for en elektriker i Aabybro?

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Elektriker i Aabybro med døgnvagt

Vi tilbyder naturligvis døgnvagt til vores erhvervskunder og rykker øjeblikkeligt ud, hvis der opstår problemer med de elektriske installationer – også i ferier, på helligdage eller midt om natten. Derved får du maksimal tryghed for, at din virksomheds produktion altid er stabil, og du kan udnytte dine medarbejderressourcer optimalt.

Det er vigtigt for os at være fleksible og stå klar, når du har brug for det – også ved almindelig service og vedligehold, eller hvis der bliver behov for at optimere på eller udvide jeres installationer hen ad vejen. For at yde den bedst mulige service får I tilknyttet faste medarbejdere, som har indsigt i netop jeres installationer og således hurtigt kan identificere fejl, behov for tilretning eller optimeringspotentiale.

Døgnvagt telefon 

7216 1533

Specialer: Belysning, energioptimering og automatisering

Blandt vores specialer er indendørs og udendørs LED-baseret belysning – herunder også gadebelysning, hvor vi eksempelvis har serviceaftalen for gadebelysningen i Jammerbugt Kommune og Brønderslev Kommune.

De seneste mange år har vi desuden specialiseret os inden for energioptimering af bygninger – en rigtig god investering for både elregningen og den grønne samvittighed.

Endelig har vi en række specialuddannede medarbejdere inden for automatisering til produktions- og industrivirksomheder. Vi står klar til at hjælpe med udvikling og installation af intelligent styring til såvel enkelte maskiner eller motorer som omfattende, komplekse produktionsanlæg.

Udvalgte kundereferencer

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top