el-teknik

Elsystemer til hele virksomheden

Jensen Brød er blandt Michael Wulffs faste kunder, så da virksomheden stod for at skulle flytte i større lokaler, var det en selvfølge, at Michael Wulff og hans team af dygtige folk skulle udføre det omfattende arbejde med at lave alle elinstallationer i de nye bygninger.

De 6300 kvm store lokaler stod uden nogen form for elinstallationer og spørger man indehaver af Jensen Brød, Lars Jensen, er det ikke et hvilket som helst elinstallatørfirma, der har størrelsen og kompetencerne til at håndtere så stor en opgave. 

”Vi bruger rigtigt meget strøm – rigtigt mange ampere – til alle vores maskiner. Der var ingen strøm herude overhovedet – der var ingenting. Michael Wulff har stået for ALT el i hele huset – lige fra planlægning og projektering til installation.

Der er blandt andet lagt højspænding ind, opsat transformatorstation, lavet ny hovedforsyning, ført strøm til alle maskiner og endda sørget for køleanlægget, selvom den entreprise lå hos køleleverandøren selv,” fortæller han.

Stort projekt over lang tid

De mange kvadratmeter og den omfattende opgave kræver tid og overblik – og ikke mindst erfaring. Arbejdet har taget cirka et år og involveret mange af installatørerne hos Michael Wulff. Op til vigtige deadlines har stort set alle været trukket ind til opgaven.

Lars Jensen fortæller:

”Alle store ting er på plads, og nu handler det om slutfasen, hvor alle småtingene skal falde på plads. Produktionen kører fuldstændig som forventet, og Michael Wulffs folk arbejder på projektets sidste opgaver.”

Fleksibel og kvalificeret service

”Jeg er tydeligvis tilfreds – ellers havde vi jo ikke haft så langt et samarbejde!” siger Lars Jensen.

”For os er leveringstid og kvalitet en selvfølge, og så handler det om fleksibilitet. Vi skal kunne regne med, at når vi ringer, så kommer de. Hos Michael Wulff er de meget fleksible – der er et bredt udbud af installatører, og de har kvalifikationerne i orden. Troværdighed handler om overholdelse og gennemførelse af aftaler – og det er vi sikre på at opleve hos Michael Wulff.”

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33