El-teknik til erhverv

Belysning, der understøtter arbejdsmiljø eller kundeoplevelse – eller energioptimering af klimaanlæg.
Michael Wulff A/S’ specialuddannede og erfarne personale kan hjælpe med enhver el-opgave i butik, kontor og andre erhvervslokaler.

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S kan hjælpe med alle former for installation og service af elektriske installationer, belysning og IT-netværk i erhvervslokaler.

Vores erhvervsspecialister har stor erfaring med løsninger til alle former for virksomhed, fra den lille butik, der skal have præsenteret sine varer bedst muligt, til det store virksomhedsdomicil med omfattende IT-netværk, skræddersyede belysningsløsninger og sikkerhedskritisk adgangskontrol.

Vi tilgår enhver opgave med stor grundighed og forståelse for dine og dine kunders behov, og vi sikrer en høj grad af driftssikkerhed, stabile netværksforbindelser og energirigtighed.

Udvalgte kundereferencer:

MW_bygma_case

Besparelser på elregningen – og markant bedre lys i butikken.

Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”

Jens Kristian Hougaard
Butikschef hos Bygma

Læs hele casen her →
elektriker_butik_01

Bedre belysning – og lavere elregning

“Michael Wulff gav os en løsning, hvor vi reducerede antallet af lys til det halve – men fik dobbelt så meget lys og langt bedre belysning i lokalet.”

Evan Bisgaard
Bisgaard Vinhandel

Læs hele casen her →

Energioptimering til erhverv

For såvel store som små erhvervsdrivende kan der være markante besparelser at hente ved energioptimering af fx belysning, klimaanlæg og kølesystemer.

Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor meget du kan spare på din elregning – og styrk samtidig din grønne profil.

Scroll to Top