Energitjek til virksomheder i Aalborg/Nordjylland

Lad Michael Wulff A/S udføre et energitjek af dine bygninger og vise dig, hvor du kan spare på din elregning og opnå mere miljørigtig drift.

Når vi udfører et energitjek hos dig, gennemgår vi sammen dine bygninger og kortlægger dine nuværende elektriske installationer, herunder belysning, varmekilder og ventilationssystem.

Herefter udarbejder vi en rapport for dit energitjek, som oplister dine muligheder for at spare på elregningen via eksempelvis bygningsautomatik eller optimering af placering og valg af lyskilder – naturligvis uden, at det går ud over kvaliteten af lyset og dermed dit og dine medarbejderes arbejdsmiljø.

Hvis du herefter ønsker at gå videre med energioptimering af dine bygninger, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dette. Vi kan også hjælpe med at indhente offentlige tilskud til energioptimeringen, såfremt dette er muligt

Vi hjælper med at gøre Nordjylland grønnere

Michael Wulff A/S har hovedkvarter i Støvring samt afdelinger i Aalborg og Aabybro , og vores 50 erfarne medarbejdere servicerer vores trofaste kundekreds, som tæller mere end 3000 virksomheder, institutioner og private fra Brønderslev og Aalborg i nord til Hobro i syd.

Vi har de seneste år specialiseret os inden for energioptimering til produktion, erhverv og institutioner og kan tilbyde såvel standardløsninger som skræddersyede løsninger til lige netop dine behov.

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top