el-teknik | erhverv

Fuld tilfredshed i tandlægehuset

Harald Tandlægehuset Støvring har brugt Michael Wulff A/S til store og små elopgaver i adskillige år, og ifølge tandlæge og medejer Kenneth Svendsen har samarbejdet kørt til U.G. lige fra dag 1.

I starten var det mindre serviceopgaver i huset, men i 2008-2009 blev det til en større opgave for Michael Wulff A/S.

Her lavede Tandlægehuset en større ombygning og modernisering af klinikken, som også involverede de elektriske installationer i huset.

Der skulle både etableres nyt i forbindelse med ombygningen samt foretages en renovering af de bestående installationer.

Arbejdet inkluderede bl.a. beregninger samt planlægning og installation af bl.a. IT-udstyr og –netværk, indretning af belysning og tandlægeudstyr i de nye rum samt etablering af nye eltavler og belysning.

”Michael Wulff klarede opgaven til vores fulde tilfredshed – der var absolut intet at komme efter.

I det daglige bruger vi stadig Michael til mindre serviceopgaver og til akutte behov. I en tandlægeklinik kan tingene ikke ligge stille for længe, og vi kan jo ikke arbejde uden strøm.

Det er utroligt rart, at Michael Wulff tilbyder døgnvagt – det sætter vi stor pris på, og vi har benyttet os af det flere gange.

De rykker hurtigt ud, når vi ringer – man har nærmest en fornemmelse af, at de allerede står klar, når vi pludselig står uden strøm,” udtaler Kenneth Svendsen.

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33