Indendørs belysning

Få indendørs belysning, der både giver godt arbejds- og læselys og skaber en hyggelig stemning omkring spisebordet - Lad Michael Wulff A/S hjælpe med at optimere belysningen i dit hjem.

Din indendørs belysning spiller en afgørende rolle for atmosfæren i dit hjem. Koldt og skarpt lys kan give en kold stemning, mens varmt og afdæmpet lys skaber hygge.

Samtidig er der adskillige områder i hjemmet, hvor du har brug for godt arbejdslys – for eksempel i køkkenet – og områder, hvor du kan have brug for en kombination, som over spisebordet, hvor belysningen måske både bliver brugt til den daglige avislæsning og til hygge omkring aftensmaden. 

Michael Wulff A/S kan hjælpe dig med at optimere belysningen i dit hjem, så det passer til din og din families behov – og vi kan samtidig hjælpe med eksempelvis intelligent styring af belysningen i de forskellige rum eller valg af pærer og lysstofrør, så du oplever besparelser på elregningen uden at gå på kompromis med kvaliteten af lyset i dit hjem. 

Alle tidsplaner blev overholdt

“Prisen var konkurrencedygtig, vi havde desuden kendskab til Michael Wulff fra tidligere projekter, og vi har undersøgt tilfredshed hos andre kunder med lignende projekter,”

Jørgen Kronborg
Støvring

læs hele casen
Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til god indendørs belysning i dit hjem
– eller læs mere om de forskellige typer indendørs belysning herunder.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Indbygningsspot

Indbygningsspot giver et godt ovenlys og anvendes ofte som den grundlæggende belysning i et rum.

Indbygningsspots er en god metode til at sikre jævn belysning overalt i rummet. Ved de tidligere så populære halogenspots, der afgiver meget varme, var det nødvendigt med en kasse bag spottet for at skabe sikker afstand til isolering og støv, men med de nyeste former for LED-spots kan du få monteret dine spots direkte i loftet uden risiko for antændelse. Dette gør det nemt at installere spots i alle former for lofter.  

Vi kan hjælpe dig med rådgivning om placering og antal, type og lysstyrke af dine indbygningsspots – og naturligvis efterfølgende sikker installation.

Loftslamper

Loftslamper monteret direkte mod loftet giver ligesom indbygningsspots en god grundbelysning i et rum. Lamperne kombineres ofte med nedhængende lamper eller standerlamper, som giver ekstra arbejds- eller læselys, hvor der er behov for dette.

Loftslamperne kan ligesom indbygningsspots nu fås med LED-pærer eller lysstofrør, som giver et varmt og behageligt lys – og så er der helt op til 5 års garanti på pærer og lysstofrør.

Pendler

Pendler findes i et utal af varianter, afhængigt af, om de skal bidrage til godt arbejdslys over køkkenbordet, hyggeligt og praktisk lys fra æstetiske lamper over spise- eller sofabordet eller stemningsfuld belysning i hjørnet af stuen. Ofte er der ønske om, at pendlerne kan styres med kontakter flere forskellige steder i rummet – eller automatisk via intelligent lysstyring via bevægelsessensorer, så lyset automatisk tændes, når man træder ind i rummet.

Uanset hvilken type pendler og styring, du ønsker, kan vi rådgive om valg og placering af pendler og pærer – og naturligvis hjælpe med den afsluttende installation af lamper og eventuelt styringssystem.

Væglamper

Væglamper anvendes ofte til at skabe en hyggelig form for almen belysning i fx gange og stuer eller som læselys over senge eller sofaer. Ofte 

Vi kan hjælpe med valg og placering af dine ønskede væglamper – og naturligvis sikker installation med blik for eventuelle ønsker om at skjule ledninger i vægge eller kabelbakker, så lampen præsenterer sig flottest muligt. 

Lysstyring

Der findes i dag mange forskellige former for lysstyring, fra de velkendte, almindelige kontakter (som også kan fås i et utal af designs) over forskellige former for lysdæmpning og til intelligente styringssystemer, som anvender bevægelsessensorer eller sensorer, som afmåler lysstyrken i rummet og tilpasser den indendørs belysning til dette. 

Ønsker du en særlig form for lysstyring, kan vi hjælpe med rådgivning og installation, herunder tilkobling af de ønskede sensorer og lamper.

Energioptimeret indendørs belysning

Belysning er ofte en anseelig post på elregningen – og et sted, hvor der er markante penge at spare. LED-belysning har i mange år haft ry for at give et koldt og skarpt lys, men de nyeste typer LED-pærer og -lysstofrør giver et lys, der er meget tæt ved at være lige så varmt og behageligt som de gamle glødepærer. 

Samtidig er de markant billigere i drift – og kan fås med en garanti på op til fem år. 

Lad os give dit hus et energitjek – så får du syn for, hvor du kan spare på din elregning. 

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top