IT-/EDB-/
PDS-installationer

Få eksperthjælp til sikre og driftssikre IT-netværk og -infrastrukturer – til produktion, erhverv og institutioner.

Hos Michael Wulff A/S kan vi hjælpe med planlægning og installation af store og små IT-infrastrukturer, fra enkelte WiFi-netværk i butikker og mindre kontorer og til omfattende IT-infrastrukturer og fiberforbindelser mellem industribygninger.

Vores specialuddannede medarbejdere har stor erfaring og bred kompetence inden for kabling og fortrådning af IT- og PDS-installationer både i og mellem kontor-, industri- og produktionsbygninger samt i butikker og institutioner.

Vi sikrer, at bygningerne får et netværk, der kan håndtere den ønskede mængde trafik og samtidig er driftssikkert og stabilt, så dine medarbejderne kan udføre deres arbejdsopgaver optimalt og yde borgere/kunder den bedst mulige service.

Vi har over en årrække udført IT-installationer til både små og store virksomheder, herunder:


Forebyg tab og driftstop, hvis uheldet er ude

Skulle uheldet være ude, så strømmen går, fx pga. lynnedslag eller nedbrud i elnettet, kan vi hjælpe dig med at sikre bygningerne mod IT-nedbrud med et UPS-nødstrømsanlæg/ generatoranlæg.

Vi kan desuden hjælpe med installation af separat el-forsyning til dine IT-installationer, så du sikrer den del af din virksomhed mod strømnedbrud i andre dele af nettet. Nødstrømsanlæggene kan efter ønske gøres skalerbare, så du let kan øge kapaciteten, hvis virksomheden udvides.

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top