Belysning I erhverv

Michael Wulff A/S sætter lys til Hjort Beers nye bar i Aalborg

Da Carsten Hjort slog dørene op til sin nye ølbar på Østerågade midt i Aalborg, skete det bl.a. med hjælp fra Michael Wulff A/S, som har stået for al belysning og øvrige elinstallationer i de stemningsfulde lokaler.

Hjort Beer overtog lokationen efter en restaurant, og fra maj til åbningen midt i juli gennemgik lokalerne en større renovering. I den forbindelse eftersøgte Carsten Hjort en dygtig elektriker til at stå for elopgaverne i ombygningsprocessen, og efter anbefaling fra sit netværk faldt valget på Michael Wulff A/S.

Vi har lavet en total modernisering af lokalerne, så de har dels lavet de installationer, vi havde brug for til vores ølbar – både i køkken og lager og inde i selve barlokalet – og dels den belysning, der passede ind i den stil, vi havde valgt til baren. Folkene fra Michael Wulff A/S bidrog både med rådgivning om, hvordan vi bedst kunne løse de enkelte opgaver, og hvilke typer belysning der ville fungere godt, og med selve trækningen af kabler og opsætning af lys, lamper, kontakter, kameraer osv. Bl.a. hjalp de med at lave en løsning, hvor vi har fået opdelt belysningen i to faser, så vi kan regulere dem separat,” fortæller Carsten Hjort.

Stor tilfredshed hele vejen rundt

Ud over de velfungerende installationer fremhæver Carsten Hjort især værdien af den løbende dialog med projektleder Jeppe Elkjær fra Michael Wulff A/S gennem projektet.

Det var givtigt at kunne trække på ham og få en løbende pingpong, når vi skulle vælge fx belysning eller kameraer. Der har han en stor erfaring med forskellige løsninger, så vi kunne træffe et mere begrundet valg, end hvis vi selv skulle have afsøgt markedet. Han hjalp desuden med at finde en kreativ løsning til lys på vores udendørs logo, hvor de har opsat LED-belysning bag logoet, som skaber en virkeligt flot effekt,” fortæller Carsten Hjort og afslutter:

Samarbejdet har fungeret rigtig fint fra start til slut. Folkene fra Michael Wulff A/S er behagelige at tale med, de vender hurtigt tilbage, når man henvender sig, og så overholder de altid de aftaler, der er lavet – både ift. tidshorisont, økonomi og slutprodukt. Der har været en virkeligt god kommunikation hele vejen igennem, som betyder, at der ikke har været nogen overraskelser undervejs. Så nu, hvor vi står overfor at skulle have installeret udendørs varmelamper, er det helt naturligt for os at henvende os til Michael Wulff A/S igen for at få deres rådgivning om, hvad vi bør købe, og derefter hjælp til at få dem sat op. Der er bare ikke noget at sætte en finger på, når man arbejder sammen med dem!”

 

Belysning på facade
Belysning i restaurant
Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33