Virksomheden flyttede derfor i første halvår 2020 ind i nye lokaler i Støvring midtby, der tidligere har huset en Faktabutik. Indehaver Ståle Pedersen har selv stået i spidsen for ombygningsarbejdet, der har forvandlet det store butikslokale til en moderne bagerbutik med køle- og fryserum, lagre, kontor, bageri med industriovne og en bred vifte af bagemaskiner samt butik med udstillings- og kølemontrer og tilhørende café.
”Vi har haft et bredt hold af håndværkere og maskinleverandører tilknyttet, og Michael Wulff A/S har haft en fast medarbejder tilknyttet i hele perioden, som har arbejdet tæt sammen med de øvrige leverandører på projektet. De har varetaget alle aspekter af de elektriske installationer fra arbejdet med at få en større strømforsyning ind i huset, og til installation af hver enkelt stikkontakt og internetudgang,” fortæller Ståle Pedersen.
Et bageri anvender langt flere maskiner end en dagligvarebutik, så første skridt var at få øget strømforsyningen ind i huset.
”Da vi overtog bygningen, var strømforsyningen på 125 ampere. Vi fik i fællesskab med Michael Wulff A/S og vores maskinleverandører lavet en beregning på, hvor meget strøm vi ville få brug for til køl, frys, ovne, maskiner, belysning, ventilation osv., så vi nu har en strømforsyning på 375 ampere ind i huset. Og faktisk har vi allerede forberedt eltavle og kabler, så vi kan udvide til 630 ampere i fremtiden, hvis vi får brug for det,” fortæller Ståle Pedersen.