el-teknik

Michael Wulff A/S sætter strøm til Mesterbageren i Støvring

Da Mesterbageren i Støvring i foråret 2020 flyttede i nye, større lokaler i Jernbanegade, faldt valget af elinstallatør på Michael Wulff A/S, som har forestået alle elektriske installationer og IT-kabling i café, butik og bageri.

Mesterbageren har ud over butikker i Støvring, Skørping og SuperBrugsen Støvring også leverance af brød til en lang række kantiner og brødudsalg i Himmerland. Efter i mange år at have haft til huse på Viborgvej, var tiden kommet til at flytte i større lokaler for at kunne matche den stigende efterspørgsel.

Virksomheden flyttede derfor i første halvår 2020 ind i nye lokaler i Støvring midtby, der tidligere har huset en Faktabutik. Indehaver Ståle Pedersen har selv stået i spidsen for ombygningsarbejdet, der har forvandlet det store butikslokale til en moderne bagerbutik med køle- og fryserum, lagre, kontor, bageri med industriovne og en bred vifte af bagemaskiner samt butik med udstillings- og kølemontrer og tilhørende café.

”Vi har haft et bredt hold af håndværkere og maskinleverandører tilknyttet, og Michael Wulff A/S har haft en fast medarbejder tilknyttet i hele perioden, som har arbejdet tæt sammen med de øvrige leverandører på projektet. De har varetaget alle aspekter af de elektriske installationer fra arbejdet med at få en større strømforsyning ind i huset, og til installation af hver enkelt stikkontakt og internetudgang,” fortæller Ståle Pedersen.

Et bageri anvender langt flere maskiner end en dagligvarebutik, så første skridt var at få øget strømforsyningen ind i huset.

”Da vi overtog bygningen, var strømforsyningen på 125 ampere. Vi fik i fællesskab med Michael Wulff A/S og vores maskinleverandører lavet en beregning på, hvor meget strøm vi ville få brug for til køl, frys, ovne, maskiner, belysning, ventilation osv., så vi nu har en strømforsyning på 375 ampere ind i huset. Og faktisk har vi allerede forberedt eltavle og kabler, så vi kan udvide til 630 ampere i fremtiden, hvis vi får brug for det,” fortæller Ståle Pedersen.

Ståle Pedersen, bagermester og ejer  

Gennemtænkte løsninger udført til UG

Michael Wulff A/S’ medarbejder har haft sin daglige gang i byggeriet og har således stået for den komplette installationsopgave, som bl.a. har omfattet at trække kabler overalt i lokalerne, tilkoble styringssystemer til kølerum, fryserum og de eldrevne ovne, installere og rådgive om belysning, sikre kabling af de mange bagemaskiner i det åbne bageri og installere elektriske markiser med vindfølere uden for caféens vinduer ud mod gaden.

”Det er et rigtig fint arbejde, Michael Wulff A/S har udført. Alt virker som det skal, kabler og kabelskinner ligger pænt og ordentligt, og når der er opstået nye behov for fx flere kabler eller andre ændringer undervejs, er det hurtigt blevet klaret. Det er tydeligt, at installatøren har tænkt sig om fra start, så der har været orden på tingene, og samtidig er vores installationer fremtidssikret til en forhåbentlig udvidelse i fremtiden,” siger Ståle Pedersen.

”Vi har oplevet et overordentligt professionelt arbejde, hvor man ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og samtidig har vi haft en loyal samarbejdspartner, som har overholdt alle aftaler og bidraget med værdifuld rådgivning i hele processen. De elektriske installationer er en af grundstenene i vores forretning, så de SKAL bare køre – og det gør de!” afslutter han.

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33