Nyuddannet el-installatør til udviklingsstilling

Er du nyuddannet eller næsten færdiguddannet som el-installatør – og har du ambitioner om at udbygge dine kompetencer endnu mere som projektleder? Så har vi stillingen til dig!

Aut. El-installatør Michael Wulff A/S i Støvring søger lige nu en nyuddannet/næsten færdiguddannet el-installatør, som ønsker at fortsætte sin udvikling mod en projektlederstilling.

Om stillingen

Som el-installatør i udviklingsstilling vil du skulle varetage en række almindelige installatøropgaver, men du vil derudover have tæt samarbejde med vores erfarne projektledere, så du løbende bliver oplært i deres ansvarsområder og kompetencer.

Michael Wulff A/S arbejder primært inden for de fem forretningsområder INDUSTRI/ERHVERV, ENTREPRISE, GADELYS, VEDVARENDE ENERGI og AUTOMATION. Du vil gennem arbejde med opgaver inden for alle disse områder bl.a. opnå kompetencer indenfor:

  • Kundekontakt, tilbudsgivning og salg
  • Beregninger af store og små projekter
  • Projektledelse af store og små projekter
  • Rådgivning, bl.a. om vedvarende energi og energioptimering
  • Personaleledelse
  • Sparring om opgaver – internt med kolleger og eksternt med kunder og samarbejdspartnere
  • Administration og økonomistyring af opgaver

Din profil

Vi søger en nyuddannet/næsten færdiguddannet el-installatør, der har ambition om personlig udvikling og sideløbende kan bidrage positivt til virksomhedens udvikling. Du skal have fagligheden i orden og være villig til at lære gennem videndeling, erfaringsudvikling og sparring. Kundekontakt vil være en vigtig del af arbejdet som projektleder, så du skal trives med at interagere med mange forskellige mennesker i løbet af din arbejdsdag.

Du:

Det kan vi tilbyde dig

Michael Wulff A/S er en innovativ og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en flad struktur med stor selvstændighed og frihed under ansvar. Vi betjener primært kunder inden for industri og erhverv og udfører alt fra almindelige serviceopgaver til omfattende entrepriseprojekter. Du vil således komme til at bidrage til vores portefølje af spændende og udfordrende opgaver, der bl.a. tæller opgaver som nybyggeri på Aalborgs havnefront og energioptimering af store virksomhedsdomiciler.

Med en ansættelse hos os bliver du en del af en vækstvirksomhed med en stærk holdånd på tværs af vores tre afdelinger (Støvring, Aalborg og Aabybro), hvor alle spiller hinanden bedre og gør en ekstra indsats, når der ind imellem er brug for det. Vi er pt. 50+ medarbejdere og forventer fortsat positiv vækst i de kommende år.

Løn i henhold til kvalifikationer

Har du yderlige spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Michael Wulff på mobil 40 89 15 33.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

>  Send din ansøgning til: ansoegning@michaelwulff.dk

Udvalgte kundereferencer:

Scroll til toppen