El-teknik til offentlige bygninger

Energioptimering, gadebelysning eller forbedret arbejdsmiljø
- Michael Wulff A/S’ specialuddannede og erfarne personale kan hjælpe med enhver el-opgave i det offentlige rum.

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S kan hjælpe med alle former for installation og service af el, automation, belysning, IT-installationer og alarm/overvågning til kommunale bygninger/institutioner.

Vores specialuddannede medarbejdere er eksperter inden for alle former for elektriske installationer og de behov, der er i bygninger med mange brugere, og har knowhow, kompetencer og erfaring til at klare enhver opgave både ude og inde.

Vi har leveret eksempelvis behovsstyret belysning til plejehjem, intelligent styring til vandværk og forbedret belysning til tandklinikker, og vi har medarbejdere med speciale i gadebelysning til det offentlige rum.

Udvalgte kundereferencer:

Energioptimering til offentlige bygninger

Der er markante besparelser i at tænke energirigtigt – især i store bygninger som kontor- og institutionsbygninger.

Hos Michael Wulff A/S har vi adskillige års erfaring med energioptimering i alle former for kommunale bygninger så som skoler, tandklinikker, rådhuse o.lign., og vi holder os hele tiden up-to-date med de seneste teknologier, lovgivning og tilskudsordninger på området.

Samtidig har vi hele tiden et øje på arbejdsmiljøet, så de nye løsninger også giver dine medarbejdere og andre brugere af bygningerne en bedre dagligdag i lokalerne.

Scroll to Top