Forretningsorienteret projektleder

- med el-teknisk baggrund

Har du el-teknisk baggrund, forretningsforståelse og kundetække – og trives du i en selvstændig lederstilling, hvor du får stor indflydelse på virksomhedens udvikling? Så har vi jobbet til dig.

Aut. elinstallatør Michael Wulff A/S i Støvring søger lige nu en projektleder, der både kan være kompetent rådgiver for vores kunder, teknisk sparringspartner for vores montører og tovholder og kvalitetssikring på vores stadigt voksende projektportefølje inden for entreprise, industri og erhverv.

Om stillingen

Som projektleder hos Michael Wulff A/S får du i høj grad mulighed for at præge din egen jobfunktion. Du vil skulle servicere en række af virksomhedens kunder samt opdyrke nye, primært inden for byggeprojekter. Herudover vil du have ansvar for gennemførelse af dine tildelte opgaver/projekter samt ledelse af dit tilknyttede montørteam. Du vil således både kunne sætte dit præg på den daglige drift og på virksomhedens fremtidige udvikling.

Du vil bl.a. få ansvaret for følgende opgaver:

Din profil

Vi søger en projektleder, der med direkte reference til direktøren kan bidrage markant til virksomhedens udvikling. Kundekontakten fylder meget i din hverdag, og du skal trives med at være deres primære kontaktperson. Du skal desuden have lysten og evnerne til at arbejde med ledelse og motivation for at sikre et velfungerende montørteam. Du:

  • har erfaring fra et lignende job i branchen
  • har en uddannelse som elektriker eller elinstallatør, gerne med ledelseserfaring
  • er udadvendt og nysgerrig, når du taler med kunder og lytter efter den næste opgave
  • har el-teknisk indsigt og kan sparre med både kunder og montører
  • har et godt netværk og brænder for god kundepleje
  • er en god teamspiller både på kontoret, hos kunderne og blandt montørerne.

Det kan vi tilbyde dig

Michael Wulff A/S er en innovativ og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en flad struktur med stor selvstændighed og frihed under ansvar. Vi betjener primært kunder inden for industri og erhverv og udfører alt fra almindelige serviceopgaver til omfattende entrepriseprojekter. Du vil således komme til at bidrage til vores portefølje af spændende og udfordrende opgaver, der bl.a. tæller opgaver som nybyggeri på Aalborgs havnefront og energioptimering af store virksomhedsdomiciler.

Med en ansættelse hos os bliver du en del af en vækstvirksomhed med en stærk holdånd på tværs af vores tre afdelinger (Støvring, Aalborg og Aabybro), hvor alle spiller hinanden bedre og gør en ekstra indsats, når der ind imellem er brug for det. Vi er pt. 50+ medarbejdere og forventer fortsat positiv vækst i de kommende år.

Løn i henhold til kvalifikationer.

Har du yderlige spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Michael Wulff på mobil 40 89 15 33.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

>  Send din ansøgning til: ansoegning@michaelwulff.dk

 

Udvalgte kundereferencer:

Scroll til toppen