Belysning I erhverv

Skræddersyet belysning til skønhedssalon

For den aalborgensiske skønhedssalon Skin of Fashion er et behageligt og afslappende miljø alfa og omega for både kunder og personale. Derfor var belysning et af de primære fokuspunkter, da salonen i efteråret 2023 flyttede i nye lokaler i Møllegade i Aalborg midtby.

Skin of Fashion tilbyder en række behandlinger med fokus på velvære, afslapning og selvforkælelse, herunder negle- og ansigtsbehandlinger, hot stone-massage og fodterapi. Hele designkonceptet, der både dækker et stort behandlingslokale og mindre en- og topersonsstuer, er bygget op omkring at skabe en rolig og afslappet atmosfære, og i den sammenhæng har den rette belysning spillet en stor rolle, fortæller indehaver Carina Lythje:

”Vi har indrettet salonen ud fra ideer fra min kollega og har hele vejen igennem fået god rådgivning fra projektleder Mads Ø. Møller fra Michael Wulff A/S. Jeg er jo ikke den fødte elektriker, men har nogle ideer om, hvordan vi gerne vil have tingene, og der har Mads været enormt god til at finde frem til løsninger, der fungerer i vores setup. Det betyder, at vi nu har en megagod og fleksibel belysning, som vi fx kan dæmpe op og ned – og så har vi fået en helt unik løsning ved vores behandlingsrum i form af et stort LED-panel med både dæmpning og farveskift,” fortæller hun og tilføjer:

”Vores mål er, at det skal være rart at være i for alle. Derfor har vi også haft vores medarbejdere med på råd. Vi er her mange timer om dagen, og det er vigtigt, at det er en sund og behagelig arbejdsplads, som har fokus på ro og hygge og aldrig kommer til at virke steril. Og det har vi helt afgjort fået – blandt andet via rådgivningen fra Mads.”

Tilgængelighed og ordentlighed i fokus

Ud over rådgivning og installation af LED-belysningen i hele salonen har Mads Ø. Møller også stået for alle de øvrige elinstallationer, installation af den centrale ventilation samt individuel ventilation ved alle behandlerbordene, installation af et sammenkoblet røgalarmsystem med alarmer i samtlige rum i salonen samt tilkobling af et varmetæppe – også kaldet lufttæppe – som i praksis er en varmeblæser installeret lige over indgangsdøren.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde hele vejen igennem. Mads har overholdt alle aftaler – noget, der er virkeligt vigtigt for os. Og så er alting lavet rigtig pænt: Der er pæne afslutninger på tingene, og der har altid været ryddet pænt op, når Mads har været her. Derudover tager han altid telefonen, når vi ringer. Vi er afhængige af, at alt i salonen virker, så vores kunder kan få den behandling, de har bestilt, og derfor er det enormt vigtigt for os at vide, at hvis noget ikke virker, eller vi finder ud af, at noget bør ændres, har Michael Wulff A/S som regel altid har en medarbejder i nærheden, som hurtigt kan ’rykke ud’ og løse det,” siger Carina Lythje og afslutter:

”Det har været fedt at være med gennem hele byggeprocessen fra bare vægge, stiger, stilladser og løse ledninger, til nogle lokaler, som vi nyder at være i hver eneste dag. Hele processen har bare kørt som smurt, og vi kun være tilfredse med samarbejdet med Mads.”

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33