SOLCELLER | PRIVAT

Solcelleanlæg sparer el

Kenneth Svendsen skulle i 2013 have installeret et solcelleanlæg i sit hus. Det var naturligt for ham at kontakte Michael Wulff A/S, da han i forvejen brugte firmaet til alt elarbejde på sin tandlægeklinik – udelukkende med gode erfaringer.

Hjælp gennem hele processen

Michael Wulff A/S endte med at stå for hele processen i forbindelse med etableringen af Kenneth Svendsens solcelleanlæg – både den rent praktiske udførelse men også de indledende beregninger samt rådgivning omkring placering, ydeevne og juridiske aspekter.

Større produktion - og større besparelser

”Michael lavede beregningerne for os og fortalte, hvad vi kunne forvente at spare. Det var en stor hjælp at kunne få ekspertrådgivning gennem hele processen og få hjælp til at vælge.

Efter Michaels råd valgte vi et anlæg, hvor ydelsen var bedre end på de billigere løsninger, og faktisk kan vi se, at det producerer mere, end hvad vi var blevet lovet.

Vi har fået et anlæg af rigtig god kvalitet, og så har anlægget haft den sidegevinst, at vi er blevet mere bevidste om vores elforbrug, som derfor er faldende,” forklarer Kenneth Svendsen

Deler gerne ud af specialviden

“Samarbejdet med Michael Wulff har sparet os for en masse, og det er desuden en rigtig stor hjælp, at vi hele tiden kan trække på Michaels viden.

Hvis jeg har spørgsmål til, hvordan jeg gør rent regnskabsmæssigt – hvordan jeg skal læse tallene, eller hvis jeg har spørgsmål til fakturaerne, så ringer jeg bare og får hjælp over telefonen.

De har en viden om solcelleanlæg hele vejen rundt, og den viden er de altid klar til at dele ud af,” tilføjer Kenneth Svendsen.

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33