Solceller TIL PRIVATE

Solcelle-installatør og leverandør
i hele Nordjylland

Solcelle-installatør og leverandør i hele Nordjylland

Lad Michael Wulff A/S stå for levering og installation af dine nye solceller – så får du alle dele af processen udført af én leverandør.

Michael Wulff A/S er blandt Nordjyllands mest erfarne elinstallatører inden for solcelleanlæg. Vi forhandler et af markedets førende solcellesystemer og har specialuddannede medarbejdere med adskillige års erfaring på området. Det betyder, at vi altid kan udvikle en skræddersyet løsning til lige netop dine behov.

Samtidig foregår alle trin i processen hos os, så du undgår at skulle kommunikere med under- eller delleverandører og altid er sikret den gode kundeservice, vi er kendte for.

Vi kan hjælpe med hele processen fra A til Z:

Det omfatter installation af solceller

Når du skal have installeret solceller, kobles den til både elnettet og til din eltavle. Vi sikrer, at samtlige installationer lever op til alle lovmæssige og sikkerhedsmæssige krav og standarder, og vi hjælper med at tilkoble dine solceller til elnettet og dit elselskab – både rent teknisk, men også administrativt, så du bliver i stand til at sælge overskydende strømproduktion til elselskabet.

Vi hjælper desuden med opsætning af den app, der følger med dine solceller, og hvor du hele tiden kan følge med i, hvor meget dine solceller producerer.

Installation af solceller omfatter således:

Herefter kan du bare læne dig tilbage og nyde din nye grønne og billige strømløsning i mange år fremover.

Via SolarEdge-appen
kan du bl.a holde øje med din strømprodukion

Hvorfor vælge solceller?

Langt de fleste boligejere kan – hvis de har et velegnet tag- eller plæneareal til opstilling – opnå mærkbare besparelser på energibudgettet ved at investere i et solcelleanlæg.

Et solcelleanlæg kan dække en stor del af det daglige elforbrug på fx elektronik og belysning, og i mange tilfælde er det endda muligt at opnå en overproduktion, som kan sælges ind i elnettet. Dermed kan solcelleanlægget selv være med til at indtjene installationsprisen inden for få år – selv hvis elprisen falder igen i de kommende år. 

Samtidig har solcelleanlæggene en holdbarhed på +10 år og en ROI på ca. 4-5 år, så I får en grøn og billig elløsning i mange år fremover.

Solcellenalæg med høj ydeevne og lang holdbarhed

Vi forhandler primært solceller af mærket SolarEdge fra den danske importør Sveigaard Energy A/S, hvilket betyder, at vi kan tilbyde solide, stabile og driftssikre installationer, der tjener sig ind i løbet af få års drift, og som samtidig har en god driftsøkonomi.

Som noget særligt har SolarEdge-panelerne en teknologi, der optimerer ydeevnen og minimerer påvirkning fra fx skygger fra træer eller skorstene. Samtidig har anlæggene en meget lang levetid med minimalt vedligehold – faktisk kan vi se, at 100% af de 110 anlæg, vi installerede for 10 år siden, stadig er i drift.

Solar edge

Kunde udtaler

“Vi har valgt at investere i et solcelleanlæg som en fremtidssikring af både os selv og ejendommen. Pengene arbejder bedre for os på taget end i banken, og så er det en stor tilfredsstillelse at være selvforsynende med strøm. Vi har fået rigtigt god rådgivning og hjælp af Steffen Hededal fra Michael Wulff A/S hele vejen gennem forløbet – blandt andet også i forhold til skift af elselskab for at kunne sælge den strøm, vi producerer, og i forhold til nogle eksisterende elinstallationer, som viste sig at trænge til en opgradering.

Selve installationen tog kun én dag, og vi kan nu løbende følge med i, hvor meget el solcellerne producerer, i den tilhørende app. Og med solskinsvejret de seneste uger kan vi allerede nu se, at vores elforbrug bliver mere end godt dækket ind, så vi ser meget frem til den forskel, det kommer til at gøre på den årlige elregning.”

– Niels Christian Nielsen, Vodskov

Ofte stillede spørgsmål om solceller

I forhold til, om cellerne er lige så godt til at omsætte sol til strøm om vinteren som om sommeren, så er svaret: ja. Og uanset om du ser solen på himlen, eller der er overskyet, vil solenergien stadig blive optaget af solcellerne. Solcelleanlæggets samlede produktion vil dog være lavere om vinteren – simpelthen fordi vi har færre solskinstimer, og solen står lavere på himlen. Solcellerne vil derfor rammes af solstrålerne i færre timer om dagen, og derfor producere mindre strøm.

Vi starter ethvert solcelleprojekt med at lave en beregning på dit elforbrug – og ud fra det dimensionerer vi anlæggets størrelse. Vi kigger på husstandens daglige forbrugsmønster og ikke kun på det totale årsforbrug, og vi anbefaler den størrelse, som vil dække dit forbrug bedst muligt. Hvis du ønsker det, kan vi installere et anlæg, som i nogle perioder af året kan producere mere strøm, end du forbruger, så du kan sælge overskudsstrømmen ind i elnettet. Dermed kan du få dækket nogle eller alle udgifter til dit strømforbrug i årets mørke måneder, og måske også få dækket noget af udgiften til installationen af anlægget, så det kan tjene sig selv endnu hurtigere ind.

Ja. Vi har hjulpet flere kunder, der har valgt kombinationen af varmepumpe og solceller for at få lavest mulig CO2-udledning.

Ja. Vi har afdelinger i Støvring, Aalborg og Aabybro og har leveret og monteret solceller til kunder over hele Nordjylland.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Har du brug for vores hjælp til installation af solceller?

Kontakt vores specialister:

Steffen Borgaard Hededal

Ekspert på energiløsninger

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33