Solceller til erhverv

Spar penge med din egen elproduktion

For både små og store virksomheder er der markante besparelser at hente ved installation af eget solcelleanlæg.

Solceller til erhverv – en grøn energiløsning, der betaler sig

Solcellerne kan dække en stor del af det daglige elforbrug til fx ventilation, produktionsmaskiner og IT-udsyr. Der er således mærkbare driftsmæssige besparelser at hente, selv hvis elpriserne falder igen i de kommende år. Samtidig har solcelleanlæggene en holdbarhed på +10 år og en ROI på ca. 4-5 år, så I får en grøn og billig elløsning i mange år fremover.

Michael Wulff A/S er blandt Nordjyllands mest erfarne elinstallatører inden for solcelleanlæg til virksomheder. Vi forhandler et af markedets førende solcellesystemer og har specialuddannede medarbejdere med adskillige års erfaring på området. Det betyder, at vi altid kan udvikle en skræddersyet løsning til lige netop dine behov.

Samtidig foregår alle trin i processen hos os, så du undgår at skulle kommunikere med under- eller delleverandører og altid er sikret den gode kundeservice, vi er kendte for.

Vi kan således hjælpe med:​

Dermed er du sikret en nem og velfungerende proces og undgår bøvl med håndtering og koordinering af flere forskellige leverandører til din solcelleinstallation.

solceller erhverv rådgivning

Solcelleanlæg til erhverv
har en ROI på

4-5 år

og en holdbarhed på

+10 år

Hvorfor vælge solceller til erhverv?

Langt de fleste virksomheder kan – hvis de har et velegnet tag- eller plæneareal til opstilling – opnå mærkbare besparelser på energibudgettet ved at investere i et solcelleanlæg.

Et solcelleanlæg kan dække en stor del af virksomhedens elforbrug på fx produktionsstrøm, belysning, IT-udstyr og ventilation – og samtidig giver det virksomheden en stærk og synlig grøn profil via CO2-neutral energiproduktion.

Kunde udtaler​

I Haverslev har Allaboutcows i foråret 2023 fået installeret et solcelleanlæg på virksomhedens nye domicil. Målet er at styrke virksomhedens grønne profil ved at være selvforsynende med grøn energi.

Direktør og stifter, Mads Holm Danielsen, udtaler:

”Det er vigtigt for en virksomhed som vores at gøre en indsats i den grønne omstilling. Vi arbejder ud fra den filosofi, at ’hvis man kan gøre noget for klimaet – så skal man!’ Et anlæg som dette er ikke dyrere, end at det sagtens kan anskaffes af en virksomhed på vores størrelse uden behov for fx at optage et lån – og så har vi faktisk ikke regnet på, om det rent økonomisk bliver en gevinst på lang sigt. Det vigtige for os er, at vi med det nye solcelleanlæg har taget et kæmpe skridt, så vi nu er uafhængige af fossile brændstoffer.”

Solcellenalæg med høj ydeevne og lang holdbarhed

Vi forhandler primært solceller af mærket SolarEdge fra den danske importør Sveigaard Energy A/S, hvilket betyder, at vi kan tilbyde solide, stabile og driftssikre installationer, der tjener sig ind i løbet af få års drift, og som samtidig har en god driftsøkonomi.

Som noget særligt har SolarEdge-panelerne en teknologi, der optimerer ydeevnen og minimerer påvirkning fra fx skygger fra træer eller skorstene. Samtidig har anlæggene en meget lang levetid med minimalt vedligehold – faktisk kan vi se, at 100% af de 110 anlæg, vi installerede for 10 år siden stadig er i drift.

Solar edge

Hvilken type solceller kan anvendes til erhverv?

Størrelsen, kapaciteten og typen af det solcelleanlæg, du skal vælge, afhænger dels af, hvilken type tag eller grund virksomheden har, og dels af typen og arealet på bygningen/bygningerne, der skal anvende strømmen.

Vi anbefaler altid, at vi laver et skræddersyet tilbud, hvor jeres behov og ønsker er nøjagtigt defineret og beregnet, så du får den type solcelleløsning, der passer bedst til jeres behov – uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende med en lille virksomhed eller repræsenterer en stor virksomhed med et omfattende domicil med mange forskellige bygningstyper.

Hvor kan solceller til erhverv placeres?

Den optimale placering af solceller er på et sydvendt tag, men det er også muligt at placere solcellerne på øst/vest-tage eller på et fladt tag. Har I et stort mark- eller plæneareal er det også muligt at placere solcellerne herpå.

I alle tilfælde kan vi hjælpe med alt arbejdet i forbindelse med levering, opsætning, installation, idriftsættelse og service på jeres solcelleanlæg.

solcellers placering

Figuren er fra Energistyrelsens hjemmeside: https://sparenergi.dk/forbruger/el/solceller

Vil du høre mere om, hvad du kan spare med solceller til din virksomhed ​

Kontakt vores specialister:

Steffen Borgaard Hededal

Ekspert på energiløsninger

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33