Solceller
– spar penge med egen elproduktion

For virksomheder er der store besparelser at hente med eget solcelleanlæg
– både på elregningen og på miljøregnskabet.

Michael Wulff A/S er blandt Nordjyllands mest erfarne elinstallatører inden for solcelleanlæg til virksomheder. Vi forhandler et af markedets førende solcellesystemer og har specialuddannede medarbejdere med adskillige års erfaring på området, hvilket betyder, at vi altid kan udvikle en skræddersyet løsning til lige netop dine behov.

Samtidig foregår alle trin i processen hos os, så du undgår at skulle kommunikere med under- eller delleverandører og altid er sikret den gode kundeservice, vi er kendte for.

Ring til os på 7216 1533 for at høre mere om, hvad du kan spare med solceller til din virksomhed
- Eller læs mere om fordelene ved solceller herunder.

Michael Wulff A/S kan hjælpe dig med at:

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Hvorfor investere i et solcelleanlæg?

Langt de fleste virksomheder kan – hvis de har et velegnet tag- eller plæneareal til opstilling – opnå markante besparelser ved at investere i et solcelleanlæg. Anlægget kan dække en stor del af virksomhedens elforbrug – og samtidig giver det virksomheden en stærk og synlig grøn profil via CO2-neutral energiproduktion.

Vi forhandler udelukkende solceller fra anerkendte producenter, hvilket betyder, at vi kan tilbyde solide, stabile og driftssikre installationer, der tjener sig ind i løbet af få års drift, og som samtidig har en god driftsøkonomi.

Udvalgte kundereferencer:

Scroll til toppen