industriautomation

Styringssystemer til containere

Michael Wulff A/S har udviklet styring for Micodan A/S. Styringssystemet anvendes til specialudviklede spildevandscontainere som blandt andet bliver brugt i Trysil, Norge.

Container med vejeceller

Michael Wulff har i samarbejde med Micodan A/S leveret styring og udstyr til containere med vejeceller. Der er 4 vejeceller, en i hvert hjørne som med stor nøjagtighed måler den givne vægt som er i containeren +/- 10 kg. De kan måle op til 20 tons og kan styres fra en computer på det lokale netværk.

Styring til spildevandsprojekt

Containerne skal rense det der hedder gråt spildevand: Spildevand fra køkken, bad, vaskemaskiner og lign. I stedet for at alt dette spildevand bliver ledt direkte ud i naturen, renser man det inden man udleder det. 

Det specielle ved containerne til Trysil er, at de skal virke under kraftige frostgrader. Derfor har man isoleret containerne, så de kan klare de frostgrader, vinteren i Norge kan byde på.

Det er danske Micodan som har lavet containerne. Virksomheden laver mange andre specialcontainere, som Michael Wulff A/S også leverer styringer til.

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33