Varmepumpe til erhverv

- En grøn og billig varmeløsning til virksomheder og institutioner

Varmepumpe til erhverv
– en god og grøn forretning

Hvis du overvejer, om det kan betale sig for en virksomhed eller offentlig institution at anskaffe en varmepumpe med de nuværende elpriser – så er det klare svar JA!

Faktisk er ROI for visse typer virksomheder og institutioner nede på 1,5 år – og samtidig er der markante driftsmæssige besparelser at hente på lang sigt i forhold til andre varmeløsninger.

Hos Michael Wulff A/S har vi mangeårig erfaring med levering og installation af varmepumper. Vi samarbejder med den danske producent DVI og kan derfor levere de fleste typer varmepumper til erhverv inden for en kort tidshorisont, ligesom vi kan hjælpe med alle trin i installationsprocessen.

Hos os får du desuden både kortlægning af jeres behov og potentialer og vejledning om den bedste tekniske løsning, aktuelle lovkrav og eventuelle muligheder for tilskud.

Komplet installation fra A-Z

Hurtig levering fra dansk producent

Tibagebetalingstiden kan
pt. komme helt ned på

1,5 år

Ring 7216 1533

- for rådgivning og uforpligtende tilbud, eller lad os kontakte dig:

Vi kan således hjælpe med:

Dermed er du sikret en nem og velfungerende proces og undgår bøvl med håndtering og koordinering af flere forskellige leverandører til din varmepumpeinstallation.

Du får altid

5 års
garanti

på hele installationen

Hvorfor vælge en varmepumpe til erhverv?

En varmepumpe er en billig og driftssikker opvarmningsløsning, der giver de fleste virksomheder markante besparelser på deres opvarmningsomkostninger – i nogle tilfælde helt op til 75%. Samtidig kræver en varmepumpe minimalt vedligehold, og ofte har pumpen tjent sig selv ind i løbet af få år.

Når du køber en varmepumpe hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i højsædet: Vi forhandler udelukkende veltestede, robuste og slidstærke løsninger, der kan holde i mange år.

Du får således altid 5 års garanti på hele installationen – og ofte en levetid på din varmepumpe, der er langt højere.

Kunde udtaler

På grund af de stigende gaspriser valgte O. Storm Sørensen Broncestøberi A/S i Støvring i 2022 at skifte til en varmepumpe med hjælp fra Michael Wulff A/S. Blot ca. to måneder efter, at beslutningen blev truffet, er løsningen nu i drift.

Medindehaver Karen Eriksen udtaler:

”Det er meget kompetente folk, de har hos Michael Wulff A/S – man kan stole på dem, for de overholder altid, hvad de lover. Projektet her er gået utroligt fint – vi har nærmest ikke opdaget, at de har gået og arbejdet her. Vi ser frem til nu at have en stabil varmekilde, der er markant billigere end gas – og så vil den, med de nuværende elpriser, have tjent sig selv ind i løbet af blot 2,5 år.”

Karen Eriksen

Hvilken type varmepumpe kan anvendes til erhverv?

Størrelsen og typen af den varmepumpe, du skal vælge, afhænger dels af, hvilken type grund virksomheden ligger på, og dels af typen og arealet på bygningen/bygningerne, der skal opvarmes.

Vi anbefaler altid, at vi laver et skræddersyet tilbud, hvor jeres behov og ønsker er nøjagtigt defineret og beregnet, så du få den type varmepumpeløsning, der passer bedst til jeres behov – uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende med en lille virksomhed eller repræsenterer en stor virksomhed med et omfattende domicil med mange forskellige bygningstyper.

Som forhandler af varmepumper fra DVI kan vi tilbyde:

DVI varmepumpe erhverv

Luft/vand varmepumpe

  • Modulopbygget med mulighed for høj kapacitet
  • Som hybridløsning sammen med andre varmekilder

Varmepumpecentral

Varmepumpecentral, hvor flere varmepumper kombineres i én installation. Denne løsning kan også leveres som hybridløsning.

DVI Jordvarme

Jordvarmeanlæg

  • Mulighed for kaskadekobling for høj kapacitet
  • Som hybridløsning sammen med andre varmekilder, herunder også solvarm

Ring til os på 7216 1533 for at høre mere om, hvad du kan spare med varmepumper til din virksomhed

Michael Wulff

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Brug en varmepumpe til effektiv og billig afkøling af serverrum

Især anvendelsen af en varmepumpe til køling af dit serverrum – som ofte er en stor udgift på elregningen – kan betyde en stor besparelse sammenlignet med traditionelle kølesystemer/ klimaanlæg. Serverrum afkøles traditionelt med klimaanlæg, men en udskiftning til varmepumpe vil ofte kunne betyde, at kølingen bliver langt mere effektiv og billigere i drift.

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top