Varmepumper til private

– en god og grøn investering

Kort leveringstid
- flere modeller på lager.

Få en skræddersyet løsning
til jeres behov.

Så skift til en varmepumpe nu.
Det er en investering, der betaler sig!

Hvorfor vælge en varmepumpe?

En varmepumpe er en billig, miljøvenlig og driftssikker opvarmningsløsning, der giver de fleste markante besparelser på varmeregningen – i nogle tilfælde helt op til 50%. 

Når du køber en varmepumpe hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i højsædet: Hos Michael Wulff A/S forhandler udelukkende veltestede, robuste og slidstærke løsninger, der kan holde i mange år, bl.a. de danskproducerede varmepumper af høj kvalitet fra DVI i Støvring.

Du får altid 5 års garanti på hele installationen – og ofte en levetid på din varmepumpe, der er langt højere. Prisen for anskaffelse og installation er tjent ind inden for få år. Samtidig kræver varmepumper minimalt vedligehold, og du får således en billig, grøn og stabil varmeløsning i adskillige år fremover.

Få en varmepumpe, der passer til dine behov

- Vi kan også rådgive om evt. mulige tilskudsordninger.

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med levering og installation af varmepumper til private. Med afdelinger i Støvring, Aalborg og Aabybro dækker vi hele region Nordjylland. Vores varmepumpespecialister kan stå for hele monteringen fra A til Z, herunder tilslutning til jeres nuværende varmesystem i huset.

Ring 7216 1533

- for rådgivning og uforpligtende tilbud, eller lad os kontakte dig:

Fordelene ved en DVI varmepumpe

  • Lille og støjsvagt system med høj ydeevne
  • Energieffektiv og billig løsning
  • Skræddersyet system til dit behov
  • Mulighed for “Smart Control” via app
  • Æstetisk og lydsvagt design
  • Lang holdbarhed og minimalt vedligehold
  • Danskproduceret produkt af høj kvalitet
  • Hurtig levering – ingen forsinkelser pga. lange leveringstider.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

De tre mest udbredte typer varmepumper er luft-til-vand, luft-til-luft og jordvarme. Hvilken type varmepumpe der passer bedst til dit behov afhænger af din bolig (er det en helårs- eller sommerbolig?), dit haveareal (er det stort nok til jordvarme?) og dit opvarmningsbehov. 

Ved du ikke på forhånd, hvilken type der vil passe bedst til dit behov, kan vi rådgive dig og lave beregninger på de forskellige muligheder til lige netop dit hjem. 

Kunde udtaler

Vi har fået en varmepumpe fra DVI og Michael Wulff A/S, og alt er kørt lige efter bogen. Michael Wulff A/S har stået for al tilslutning af strøm, herunder også opsætning af et separat relæ, og de har lavet et flot stykke arbejde til en fornuftig pris. Vi har opnået en markant besparelse på vores varmeregning – vi havde tidligere oliefyr – og har samtidig fået en grønnere løsning med lav CO2-udledning.

– Bodil Tejg Krunderup, Støvring 

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper

Vi har samlet nogle af de typiske spørgsmål, vi får fra kunder, der er interesseret i varmepumper. Finder ud ikke svaret her, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7216 1533 eller via vores kontaktformular.

Fungerer varmepumper lige så godt om vinteren som om sommeren? 

– Ja. Systemerne er udviklet til at levere stabil varme til fx radiatorer, gulvvarme og varmt vand uanset vind og vejr – fx også i langvarige perioder med døgnfrost. 

 

 

Kan en varmepumpe opvarme badevand mm. nok til at undgå legionellabakterier?

– Ja. DVI’s varmepumper har et unikt varmtvandssystem, der sikrer, at du altid har frisk, varmt vand uden bakterier. 

Hvordan styrer jeg opvarmningen af min bolig, når jeg har varmepumpe?

– Du kan styre radiatorer og gulvvarme som du er vant til, men du kan også styre hele systemet via DVI’s Smart Control-app. Dermed kan du fx skrue ned for varmen, mens du er på ferie, men skrue op for varmen via appen, når du er på vej hjem, så huset er dejlig varmt og behageligt, når I træder ind ad døren.

Larmer en varmepumpe meget?

– Nej. Moderne varmepumper er meget støjsvage, og DVI har desuden et unikt system, der kanaliserer lyden lodret op i luften i stedet for ud til siderne. Dermed kan I være sikre på, at hverken I eller naboerne forstyrres, selv når varmepumpen kører på højt blus. 

Kan jeg kombinere en varmepumpe med solceller?

– Ja. Vi har hjulpet flere kunder, der har valgt kombinationen af varmepumpe og solceller for at få lavest mulig CO2-udledning.

Leverer I varmepumper til hele Nordjylland?

– Ja. Vi har afdelinger i Støvring, Aalborg og Aabybro og har leveret og monteret varmepumper til kunder over hele Nordjylland. 

Scroll til toppen