Michael Wulff A/S

– Full-service elektriker til virksomheder, institutioner og nybyggeri i Aalborg

Michael Wulff

Velkommen til Michael Wulff A/S
Her kan du finde hjælp til:

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Full-service elektrikervirksomhed med 60 års historie i Aalborg og omegn

Elektrikervirksomheden Michael Wulff A/S har mere end 60 års historie i Støvringområdet – og lige så lang tradition for at levere solide, håndværksmæssigt korrekte elektrikerydelser til mere end 3000 kunder i store dele af Vendsyssel og Himmerland – fra Brønderslev, Aabybro og Aalborg i nord til Hobro i syd.

Et af vores absolutte specialer er el-teknik til virksomheder af alle størrelser og inden for en bred vifte af brancher. Det har givet os en omfattende indsigt i virksomheders behov – og ikke mindst erfaring og specialviden inden for lige netop denne type elinstallationer, fra intelligent styring af maskiner til omfattende automatiseringsløsninger eller optimering af belysning til lager, kontor og butikslokaler.

Vi har i en årrække haft et tæt samarbejde med adskillige nordjyske kommuner om løsning af en bred vifte af elektrikeropgaver i det offentlige rum – fra behovstilpasset belysning på plejehjem over styring af vandværk og til installation og service af gadebelysning.

Vi indgår desuden ofte i entreprise-samarbejde om nybyggerier – herunder eksempelvis nogle af de nybyggede lejlighedskomplekser på Aalborg havnefront. I sådanne samarbejder kan vi tilbyde rådgivning om eksempelvis energioptimering samt naturligvis udførelse af enhver elektrikeropgave i sådanne byggerier.

Har du brug for en elektriker i Aalborg?

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Specialuddannede medarbejdere til enhver opgave

Michael Wulff A/S tæller i dag mere end 50 erfarne medarbejdere, hvoraf mange er specialuddannede til eksempelvis automatiseringsopgaver, energioptimering eller installation og service af gadebelysning.

Derved er du som kunde sikret den bedste rådgivning og service, da vi altid kan sende en medarbejder med høj ekspertise i lige netop din opgave. Samtidig har du vished for, at vores medarbejdere er opdateret på den seneste lovgivning og eventuelle tilskudsmuligheder til eksempelvis energioptimerende tiltag eller installation af varmepumper eller solceller.

Udvalgte kundereferencer

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top