Elektriker i Aalborg

El-teknik til industri, erhverv, entreprise og private

Har du brug for en elektriker i Aalborg?
Ring på 72 16 15 33
– også døgnvagt.

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S tilbyder hjælp til alle former for el-opgaver til virksomheder, entreprise og private i Aalborg.

Vi har specialuddannede elektrikere og installatører til en bred vifte af opgaver og sammensætter altid et team af specialister inden for lige netop den type installationer, du har brug for.

Vi kan således hjælpe med:​

Elektriker til industri i Aalborg

Har du brug for en elektriker til specialiserede el-installationer eller automationsopgaver til dine produkter eller produktionslinje, eller ønsker du at få energioptimeret din belysning, kan vores specialuddannede elektrikere hjælpe.

Vi har hjulpet en række større virksomheder i Aalborg-området med alt fra installation af intelligent, energibesparende belysning over projektering og bygning af avancerede styretavler og til komplet installation af alt el og belysning i nybyggede produktionsfaciliteter.

Vi kan desuden hjælpe med rådgivning og installation af alternative energiløsninger som solceller og varmepumper, som både nedbringer energiregningen og gavner din virksomheds CO2-regnskab.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til entreprise i Aalborg

Ønsker du en dygtig og erfaren elektriker på dit byggeprojekt i Aalborg-området, som kan sikre, at alle el-installationer, belysning, alarmeringsanlæg og netværksinstallationer er korrekt installeret og lever op til brugernes behov?

Vores entrepriseteam har stor erfaring med nybyggerier af alle størrelser – fra enkeltlejligheder og -huse til højhuse, lagerhaller og produktionsanlæg. Vi sikrer en flydende proces i godt samspil med såvel bygherre som de øvrige leverandører på opgaven. Vi sætter en ære i at levere et godt produkt og tager ansvar for det samlede projekts succes, så alle installationer spiller optimalt sammen til gavn for bygningens slutbrugere og ejer.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til private i Aalborg

Har du brug for opsætning af en lampe, installation af hvidevarer, opsætning af ladestander – eller måske en elektriker, der kan hjælpe med alle el-installationer i et nybyggeri?

Så lad vores erfarne serviceteknikere hjælpe dig. Vi hjælper med både store og små el-opgaver, og vi sætter en ære i at levere sikre og velfungerende installationer med blik for detaljen og den daglige brug. Det er vigtigt for os at du får en god oplevelse som kunde hos os. Derfor kommer vi altid til tiden – og vi rydder naturligvis pænt op efter os, når vi går igen.

Er du på udkig efter grønne energiløsninger til din bolig, kan vores elektrikere også hjælpe med rådgivning og installation af solceller og varmepumper.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Det kan du forvente i samarbejdet med os

Erfaren elektriker i Aalborg

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder. Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aalborg og Aabybro dækker vi størstedelen af Nordjylland, hvor vi leverer el-teknik og energiløsninger til erhverv, industri og private.

Vores mere end 50 specialuddannede medarbejdere står altid klar til at hjælpe og rykker hurtigt ud, når du har brug for os. Vi har naturligvis også døgnvagt, hvis strømmen slår knuder uden for vores normale åbningstid, og med mange af vores elektrikere bosat i Aalborg-området kan hjælpen hurtigt være fremme, når du har brug for den.

Vi lægger vægt på at levere løsninger af høj kvalitet uanset opgavens størrelse, og vores høje faglighed, erfaring og ekspertise betyder, at vi kan levere såvel standardløsninger om skræddersyede løsninger til nogle af Aalborgs mest innovative virksomheder.

Vi kan desuden levere komplette grønne energiløsninger til både erhverv og private og har bl.a. fast samarbejde med den danske varmepumpeproducent DVI Energi samt den danske solcelleimportør Sveigaard Energy A/S.

Michael Wulff

Har du brug for vores hjælp til el-teknik i Aalborg-området?

Kontakt vores specialist:

Benjamin Pedersen

Overmontør/Projektleder

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33