Energioptimering

Vejen til økonomiske og miljømæssige besparelser

Har du brug for at få overblik over, hvor du kan hente økonomiske og miljømæssige besparelser på din energiregning – eller hvor du bør sætte ind for at fremtidssikre dine varme- og elløsninger? Så lad vores energispecialister hjælpe.

Vi tilbyder energitjek af alle typer bygninger og kan rådgive om energioptimering på såvel kort som lang sigt.

Det kan vi hjælpe med
inden for energioptimering

Energitjek

Få en fuld rapport med beregning over dine energioptimerings-potentialer og konkrete anbefalinger til indsatser på kort og lang sigt.

Lovgivning

Få rådgivning om aktuel og kommende lovgivning, der kan påvirke din virksomhed/organisation og behov for energioptimering.

Tilskudsordninger

Få rådgivning om aktuelle tilskudsordninger, som kan være relevante for din virksomhed og/eller bygningstype.

Energiregnskab i nybyggeri

Få hjælp til beregning af et nybyggeris energiregnskab og rådgivning om tiltag, herunder solceller, som kan bidrage til overholdelse af gældende lovkrav.

Energivenlig belysning

Energioptimering af belysning, herunder valg, placering og styring af lyskilder i alle typer rum fra mindre kontorer til store produktions- og lagerhaller

Energioptimering via ventilation mm.

Energioptimering af klimaanlæg og ventilation samt anvendelse af solafskærmning, under hensyntagen til såvel arbejdsmiljø som fx lysfølsomme varer og produkter.

Energioptimering af enkeltenheder

Energioptimering af enkeltenheder og særlige rum, herunder pumper og motorer i produktionsanlæg eller kølerum i butikker, kantiner o.lign.

Varmeløsninger

Rådgivning, beregning og installation af varmeløsninger, herunder skift til varmepumpe i fuld eller hybrid løsning med eksisterende varmesystem.

Solceller

Rådgivning, beregning og installation af solceller, herunder tilkobling til elnet, salg af overskudsstrøm og sammenkobling med varmepumpe.

Specialister i energioptimering

Hos Michael Wulff A/S har vi mange års erfaring med energioptimering hos såvel virksomheder som institutioner og byggeentrepriser.

Vi har specialuddannede medarbejdere inden for eksempelvis energivenlig belysning, alternative energiformer og grønne varmeløsninger og kan hjælpe med alt fra indledende energitjek med beregning af jeres besparelsespotentiale over rådgivning om nye løsninger til jeres behov og til installation og idriftsættelse af jeres nye tiltag – alt sammen med hensyntagen til bygningernes brug og jeres budget.

Fælles for alle vores kunder er, at der er store besparelser at hente – ofte for relativt begrænsede investeringer, så omkostningerne ved optimeringerne hurtigt er tjent ind på elregningen. Samtidig medfører en energioptimering også et reduceret CO2-aftryk, som afspejles i virksomhedens årlige energiregnskab.

Vi holder os løbende up-to-date med såvel tilgængelige teknologier som gældende og fremtidige lovkrav, så I er sikret fremtidssikrede løsninger, som kan gavne virksomheden i mange år fremover.

Sådan foregår et energitjek

Når vi udfører et energitjek hos dig, gennemgår vi sammen dine bygninger og kortlægger dine nuværende elektriske installationer og varmeløsninger, herunder belysning, varmekilder og ventilationssystem.

Herefter udarbejder vi en rapport for dit energitjek, som oplister dine muligheder for at spare på elregningen og optimere dit CO2-regnskab via eksempelvis alternative energiløsninger, bygningsautomatik eller optimering af placering og valg af lyskilder.

Hvis du herefter ønsker at gå videre med energioptimering af dine bygninger, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dette. Vi kan også hjælpe med at indhente offentlige tilskud til energioptimeringen, såfremt dette er muligt.

Alternative energiløsninger

Vi har de seneste år specialiseret os i solceller og varmepumper til private og erhverv og kan som en af de eneste elektrikervirksomheder i Nordjylland tilbyde hjælp med hele processen fra indledende beregning og rådgivning over indkøb af løsningen og til komplet installation og idriftsættelse.

Læs mere om vores alternative energiløsninger her:

Eksempler på energioptimeringer
foretaget af Michael Wulff A/S:

MW_bygma_case

Besparelser på elregningen – og markant bedre lys i butikken.

Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige ...
Læs mere →
led_belysning_energioptimering_013

Nyt lys over Skørping Ældrecenter

”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen ...
Læs mere →
bedre_arbejdsmiljoe_tandplejen_aars_elektriker

Unik belysning giver store besparelser og bedre arbejdsmiljø

”Det er langt mere behageligt at være i et rum med denne type lys – og samtidig er det energibesparende. Michael Wulff har hjulpet gennem ...
Læs mere →

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Vil du have et energitjek eller hjælp til energioptimering af din virksomhed eller bygning?

Kontakt vores specialister:

Erik Jespersen

Overmontør/projektleder

Benjamin Pedersen

Overmontør/projektleder

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33