Referencer

- Mere end 3.000 tilfredse kunder

Michael Wulff A/S har i årenes løb udført opgaver for mere end 3.000 forskellige kunder - fra mindre opgaver i private hjem til komplette entrepriser i omfattende nybyggerier. På siden her kan du læse, hvad en række af vores kunder siger om at samar- bejde med os.

entreprise_projekt_aalborg_elektriker_ostre_havnepromenade

Michael Wulff A/S sætter strøm til Aalborgs Havnefront

”Vi havde en fast tilknyttet projektleder på opgaven, som havde erfaring fra tidligere lignende opgaver. Han har udvist stort engagement og har haft et fast kontor på pladsen, så vi hele tiden har følt, at der var hånd i hanke med tingene, og at alting blev lavet lige efter bogen. Derudover skal teamets unge sjakbejds have et stort skulderklap – det var første gang, han stod med sådan et stort projekt, og det har han udført til UG!”

Joachim Nygaard, byggeleder, A. Enggaard

elteknik_bagerforretning_staale

Michael Wulff A/S sætter strøm til Mesterbageren i Støvring

”Vi har oplevet et overordentligt professionelt arbejde, hvor man ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og samtidig har vi haft en loyal samarbejdspartner, som har overholdt alle aftaler og bidraget med værdifuld rådgivning i hele processen. De elektriske installationer er en af grundstenene i vores forretning, så de SKAL bare køre – og det gør de!”

Ståle Pedersen, Indehaver; Mesterbageren

MW_bygma_case

Besparelser på elregningen – og markant bedre lys i butikken.

Vi har hele vejen igennem oplevet, at Michael Wulff A/S har været reelle i deres vurdering af vores behov og i deres tilbud og dygtige i deres arbejde.”

Jens Kristian Hougaard
Butikschef hos Bygma

led_belysning_energioptimering_013

Nyt lys over Skørping Ældrecenter

”Målet med den nye belysning i bygningen var dels at opnå en energibesparelse og dels – og vigtigst i denne sag – at højne komfortbelysningen for beboerne og plejepersonalet på ældrecenteret.”

Uffe Saxberg, bygningskonstruktør hos Rebild Kommune

bedre_arbejdsmiljoe_tandplejen_aars_elektriker

Unik belysning giver store besparelser og bedre arbejdsmiljø

”Det er langt mere behageligt at være i et rum med denne type lys – og samtidig er det energibesparende.

Michael Wulff har hjulpet gennem hele processen med rådgivning, valg og placering af lamperne, så vi har fået en virkelig god løsning, som ingen andre i Danmark har.”

Pernille Mørck
klinikassistent, Tandplejen Vesthimmerland

Elsystemer_jensen_bread_ovn

Elsystemer til hele virksomheden

”Vi bruger rigtigt meget strøm – rigtigt mange ampere – til alle vores maskiner. Der var ingen strøm herude overhovedet – der var ingenting. Michael Wulff har stået for ALT el i hele huset – lige fra planlægning og projektering til installation.”

Lars Jensen
Indehaver, Jensen Brød

Som kunde hos os kan du forvente:

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:
Scroll til toppen