Referencer

- Mere end 3.000 tilfredse kunder

Michael Wulff A/S har i årenes løb udført opgaver for mere end 3.000 forskellige kunder - fra mindre opgaver i private hjem til komplette entrepriser i omfattende nybyggerier. På siden her kan du læse, hvad en række af vores kunder siger om at samar- bejde med os.

skagen_beton_case_el_teknik_16

Fra bar mark til færdigt betonværk

”Det har i sagens natur været et omfattende projekt, som også har ændret sig løbende. Dels fordi
der er kommet nye ting til hen ad vejen, og dels fordi vi har valgt at lave plads i anlægget til
fremtidig udbygning. Det har været enormt værdifuldt at have Michael Wulff A/S’ medarbejdere
med hele vejen, så de løbende har kunnet bidrage med rådgivning, beregning og projektering af
hver del af projektet.”

Rudi Koustrup
projektleder hos
Betonværket Brønderslev A/S

volvo_polestar_04

Michael Wulff A/S sætter strøm til nyt showroom for elbiler

”Opgaven med showroomet har været et spændende og utraditionelt samarbejde, der krævede megen koordination og møder forud. Blot en uge efter, at alle materialer var ankommet til Aalborg, var de kommet så langt med etableringen af de indvendige installationer, at jeg kunne koble strømmen inde i containerbygningen om til de almindelige installationer – og så var vores opgave afsluttet.

Mads Østergaard Møller,
overmontør og projektleder hos Michael Wulff A/S

Automatiseret_tog_hydrema_02

Jernbane løser logistikudfordring hos Hydrema A/S

”Målet blev ikke blot at lave en udvidelse af den eksisterende togbane, men at give den en gevaldig opgradering, så den blev automatiseret, programmérbar, trådløst forbundet og, ikke mindst, batteridrevet. Ud over det afdækkede min studiepartner, Rune Korshøj, og jeg de mange forskellige sikkerhedskrav, sådan en bane er underlagt, og kom med forslag til, hvordan de kan løses.

Simon Brødbæk Jensen,
montør hos Michael Wulff A/S,

bavnebakkeskolen_tilbygning_2021_02

Alt i el til Bavnebakkeskolens tilbygning

“Der har været stort fokus på arbejdsmiljø for børn og elever i den belysning, der har været defineret i udbudsmaterialet, og det er jo et område, vi i forvejen har stor erfaring med i Michael Wulff A/S, så det var lige til at gå til. Man skal holde tungen lige i munden, når så mange LED-bånd, skinner, drivere, styringsskiver osv. skal kobles sammen – og man skal vide, hvilke af de ting, der er på markedet, der virker og er pålidelige i længden”.

Patrick H. Skrubbeltrang,
projektleder hos Michael Wulff A/S,

MW_gadebelysning_reparation_02

Gadelys med øje for miljø, økonomi og tryghed

”Michael Wulff A/S er en professionel samarbejdspartner, som ved, hvad de har med at gøre. Vi har en god og direkte dialog med elektrikerne, og mange af dem har et lokalkendskab der betyder, at de hurtigt finder frem til det sted, hvor der er problemer med belysningen – selv hvis det er en lille vej ude i en mindre by. Der er kort sagt ikke noget at sætte en finger på”.

Rasmus Theilgaard Beck, vejingeniør, Rebild Kommune

entreprise_projekt_aalborg_elektriker_ostre_havnepromenade

Michael Wulff A/S sætter strøm til Aalborgs Havnefront

”Vi havde en fast tilknyttet projektleder på opgaven, som havde erfaring fra tidligere lignende opgaver. Han har udvist stort engagement og har haft et fast kontor på pladsen, så vi hele tiden har følt, at der var hånd i hanke med tingene, og at alting blev lavet lige efter bogen. Derudover skal teamets unge sjakbejds have et stort skulderklap – det var første gang, han stod med sådan et stort projekt, og det har han udført til UG!”

Joachim Nygaard, byggeleder, A. Enggaard

Som kunde hos os kan du forvente:

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:
Scroll til toppen