Referencer

- Mere end 3.000 tilfredse kunder

Michael Wulff A/S har i årenes løb udført opgaver for mere end 3.000 forskellige kunder - fra mindre opgaver i private hjem til komplette entrepriser i omfattende nybyggerier. På siden her kan du læse, hvad en række af vores kunder siger om at samar- bejde med os.

allaboutcows_bygning_solceller

Solcelleanlæg gør Allaboutcows selvforsynende med strøm

I Haverslev har Allaboutcows netop fået installeret et solcelleanlæg på virksomhedens nye domicil. Målet er at styrke virksomhedens grønne profil ved at være selvforsynende med grøn energi.
”Det var tydeligt at mærke, at installatøren fra Michael Wulff A/S havde et rigtig godt kendskab til anlægget, og vi har fået supergod rådgivning hele vejen igennem. Det har været en stor lettelse, at de på den måde håndterer processen fra start til slut. Det har gjort det nemt for os hele vejen igennem, og vi har følt, at vi har været i rigtigt gode hænder,” siger Mads Holm Danielsen.

Michael_wulff_Svensturp_lejeboliger_web_4

Alt i el til nye lejeboligheder i Svenstrup

I Urtehaven i Svenstrup opføres i 2022-2023 38 nye lejligheder i 1-2 plan. Her går et fast team fra Michael Wulff A/S, som udfører alle elektriske installationer i de nye boliger.

“På en opgave som denne handler det om at finde den bedste og nemmeste måde at gøre tingene på fra start. Derefter kan det nærmest køre på samlebånd. Ved de første par lejligheder skal man lige finde hinanden og jargonen internt mellem de forskellige faggrupper på pladsen. Herefter finder man frem til en procedure, så tingene bare kører. Vi får besked, når hver enkelt lejlighed er klar til, at vi rykker ind, og når vi så er færdige med de opgaver, der skal løses på det pågældende tidspunkt i byggeprocessen, rykker vi videre til den næste. Det at have en god procedure for samarbejdet er nøglen til guldet i en opgave som denne”, siger elektrikersvend Emil Stigel

Michael Wulff - Ankeret Aalborg Port

El og belysning til nye lagerhaller ved Aalborg Havn

Som led i udviklingen af det store erhvervsområde ved Port of Aalborg bygges der i 2022-2023 fem nye store lagerhaller. El og belysning udføres af Michael Wulff A/S, som bl.a. udnytter virksomhedens gadebelysningsmateriel til den store opgave.

”Der skal laves enormt meget arbejde i højden på en opgave som denne, og derfor benytter vi de kompetencer og det materiel, som vores gadelysspecialister har. Det er oplagt at udnytte, at vi har den ekspertise i huset, for det kræver alligevel noget at arbejde i en lift hele dagen – man kan godt føle, at jorden gynger lidt, når man kommer ned på jorden til fyraften,” siger Benjamin Pedersen med et smil.

Michael_wulff_mediehuset_aalborg

Komplekse elopgaver i nyt kontorhus på Aalborgs havnefront

Til foråret 2023 slår et nyt kontorhus dørene op på havnefronten nær Musikkens Hus i Aalborg. Huset skal være hjemsted for tre lejere – Det Nordjyske Mediehus, Jyske Bank og EY – og projektet har budt på varierede og spændende el-opgaver for teamet fra Michael Wulff A/S, der har udført alle el-installationer i bygningen.

Hos A. Enggaard A/S er Joachim Nygaard godt tilfreds med endnu et vellykket samarbejde.

”Det har fungeret rigtigt godt. Det er nemt og bekvemt for mig at have en underleverandør, jeg kan stole på, så jeg ved, at alt er, lige som det skal være, når vi overleverer bygningen til vores lejere”, siger byggeleder hos A. Enggaard, Joachim Nygaard

Bentax | elteknik arbejde i forbindelse med ny lagerhal

Intelligent belysning til Bentax’ nye lagerhal

Bentax er totalleverandør af kaffe og kaffeudstyr til virksomheder og restaurationer, og virksomhedens hovedkvarter i Svenstrup omfatter såvel lager som risteri og pakkeafdeling. Den stigende efterspørgsel betød, at den nuværende lagerhal og produktion var blevet for lille.

Et tremandsteam fra Michael Wulff A/S bestående af elektrikerne Jeppe Nielsen og Jens Rasmussen samt projektleder Nicolaj Nielsen har stået for alle elektriske installationer til den nye lagerhal, herunder intelligent belysning, kabler til termostater og portstyring og installationer til brandstyring af røgventilation.

skaterbane Brovst

Michael Wulff A/S bringer lys over skaterbanen i Brovst

I september 2022 kom gadelysspecialisterne hos Michael Wulff A/S på en lidt utraditionel opgave: Opsætning af lysmaster ved den store nye skaterbane i Brovst.

Michael Wulff A/S står i forvejen for reparation og vedligehold af gadebelysningen i Jammerbugt Kommune. Det var kommunens kendskab til virksomhedens kompetencer på dette område, der førte til en henvendelse, da der skulle anlægges lys til udedelen af den nye skaterbane, som er etableret i 2022.

I Michael Wulff A/S’ gadelysafdeling har de to specialister, Jeppe Nielsen og Jens Rasmussen, mangeårig erfaring med opsætning og service på gadebelysning. Derudover har virksomheden egen kranvogn samt et begrænset lager med master og armaturer, så opgaven lå lige til højrebenet for virksomheden.

Som kunde hos os kan du forvente:

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:
Scroll to Top