Varmepumper til private

Varmepumpe-installatør og leverandør i hele Nordjylland

Lad Michael Wulff A/S stå for levering og installation af din varmepumpe ​

– så får du alle dele af processen udført af én leverandør.

Hør Carsten ....

Vi kan således hjælpe med:​

Dermed er du sikret en nem og velfungerende proces og undgår bøvl med håndtering og koordinering af flere forskellige leverandører til din varmepumpeinstallation.

Mange sparer helt op til

75%

på energiregningen med en varmepumpe

Det omfatter installation af varmepumper

Når du skal have installeret en varmepumpe, kobles den til dine eksisterende el- og VVS-installationer i huset. Vi har specialuddannede medarbejdere til hver enkelt del af installationen, så vi kan varetage processen fra A-Z.

Installation af varmepumper kræver således:

Herefter kan du bare læne dig tilbage og nyde din nye grønne og billige varmeløsning i mange år fremover.

DVI – støjsvag varmepumpe i flot design

Vi forhandler varmepumper fra den nordjyske producent DVI, som udmærker sig ved at have produktion i Danmark. De er derfor enormt leveringsdygtige og har som regel altid flere forskellige modeller på lager.

Med DVI får du en varmepumpe, der giver dig:

DVI’s særlige design betyder, at de leverer nogle af markedets mest lydsvage varmepumper. Designet sikrer, at lyden føres lodret opad fra pumpen i stedet for at brede sig til omgivelserne. Dermed vil hverken du eller dine naboer opleve støjgener, som det ses ved andre typer varmepumpedesign.

DVI gør desuden en løbende indsats for at teste og forbedre det støjsvage design, og nogle af de nyeste tests viser, at deres varmepumper skaber støj på et niveau, der ligger mellem et almindeligt køleskab og almindelig baggrundsstøj i et villakvarter.

Samtidig betyder det æstetiske design, at du slipper for at bekymre dig om at bygge eventuel skjuler til din varmepumpe, da designet falder godt i med de fleste nutidige huse og havedesigns.

Kunde udtaler​

Vi har fået en varmepumpe fra DVI og Michael Wulff A/S, og alt er kørt lige efter bogen. Michael Wulff A/S har stået for al tilslutning af strøm, herunder også opsætning af et separat relæ, og de har lavet et flot stykke arbejde til en fornuftig pris. Vi har opnået en markant besparelse på vores varmeregning – vi havde tidligere oliefyr – og har samtidig fået en grønnere løsning med lav CO2-udledning.

– Bodil Tejg Krunderup, Støvring 

Kunde udtaler​

Varmepumpe installation Rebild

Da Karsten Mortensen besluttede sig for at anskaffe sig en varmepumpe til opvarmning af sit hus, hvor han også driver virksomheden CeraDent Dentallaboratorium, faldt valget på en DVI-varmepumpe leveret og installeret af Michael Wulff A/S.

”Michael Wulff A/S var tovholder på hele processen. De forestod gravearbejdet, hentede et VVS-firma ind til den del af arbejdet og stod selv for de elektriske installationer. Det hele gik som planlagt, budgettet holdt, og alt har kørt, som det skulle, siden vi trykkede på knappen og satte systemet i gang,” fortæller han.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

En varmepumpe er en billig, miljøvenlig og driftssikker opvarmningsløsning, der giver de fleste markante besparelser på varmeregningen – i nogle tilfælde helt op til 50%. 

Når du køber en varmepumpe hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i højsædet: Hos Michael Wulff A/S forhandler vi udelukkende veltestede, robuste og slidstærke løsninger, der kan holde i mange år, bl.a. de danskproducerede varmepumper af høj kvalitet fra DVI i Støvring.

Du får altid 5 års garanti på hele installationen – og ofte en levetid på din varmepumpe, der er langt højere. Prisen for anskaffelse og installation er tjent ind inden for få år. Samtidig kræver varmepumper minimalt vedligehold, og du får således en billig, grøn og stabil varmeløsning i adskillige år fremover.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

De tre mest udbredte typer varmepumper er luft-til-vand, luft-til-luft og jordvarme. Hvilken type varmepumpe der passer bedst til dit behov afhænger af din bolig (er det en helårs- eller sommerbolig?), dit haveareal (er det stort nok til jordvarme?) og dit opvarmningsbehov. 

Ved du ikke på forhånd, hvilken type der vil passe bedst til dit behov, kan vi rådgive dig og lave beregninger på de forskellige muligheder til lige netop dit hjem. 

Få en varmepumpe, der passer til dine behov

- Vi kan også rådgive om evt. mulige tilskudsordninger.

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med levering og installation af varmepumper til private. Med afdelinger i Støvring, Aalborg og Aabybro dækker vi hele region Nordjylland. Vores varmepumpespecialister kan stå for hele monteringen fra A til Z, herunder tilslutning til jeres nuværende varmesystem i huset.

Kontakt vores specialist:

Steffen Borgaard Hededal

Ekspert på energiløsninger

Eller lad os kontakte dig:

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper

Vi har samlet nogle af de typiske spørgsmål, vi får fra kunder, der er interesseret i varmepumper. Finder du ikke svaret her, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7216 1533 eller via vores kontaktformular.

Fungerer varmepumper lige så godt om vinteren som om sommeren? 

– Ja. Systemerne er udviklet til at levere stabil varme til fx radiatorer, gulvvarme og varmt vand uanset vind og vejr – fx også i langvarige perioder med døgnfrost. 

Kan en varmepumpe opvarme badevand mm. nok til at undgå legionellabakterier?

– Ja. DVI’s varmepumper har et unikt varmtvandssystem, der sikrer, at du altid har frisk, varmt vand uden bakterier. 

Hvordan styrer jeg opvarmningen af min bolig, når jeg har varmepumpe?

– Du kan styre radiatorer og gulvvarme som du er vant til, men du kan også styre hele systemet via DVI’s Smart Control-app. Dermed kan du fx skrue ned for varmen, mens du er på ferie, men skrue op for varmen via appen, når du er på vej hjem, så huset er dejlig varmt og behageligt, når I træder ind ad døren.

Larmer en varmepumpe meget?

– Nej. Moderne varmepumper er meget støjsvage, og DVI har desuden et unikt system, der kanaliserer lyden lodret op i luften i stedet for ud til siderne. Dermed kan I være sikre på, at hverken I eller naboerne forstyrres, selv når varmepumpen kører på højt blus. 

Kan jeg kombinere en varmepumpe med solceller?

– Ja. Vi har hjulpet flere kunder, der har valgt kombinationen af varmepumpe og solceller for at få lavest mulig CO2-udledning.

Leverer I varmepumper til hele Nordjylland?

– Ja. Vi har afdelinger i Støvring, Aalborg og Aabybro og har leveret og monteret varmepumper til kunder over hele Nordjylland. 

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33