Gadebelysning:
Tryghed, æstetik og energioptimering

- Største leverandør af gadelys i Nordjylland

Lad en erfaren, lokal elektriker varetage din gadebelysning. Michael Wulff A/S er Nordjyllands største elektriker på området, og vi kan levere såvel standardløsninger som skræddersyede løsninger til ethvert behov.

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med etablering og service af gadebelysning i nordjyske kommuner. Vi sikrer, at du får en løsning, der ikke blot er holdbar og driftssikker, men som også er energirigtig og æstetisk – og, ikke mindst, giver borgerne den nødvendige tryghed, når de færdes på veje og stier i din kommune.

Vi kan hjælpe hele vejen i processen, fra indledende beregning af lysbehov over budget og hjemtagning af finansiering og til afsluttende etablering, idriftsættelse og efterfølgende service og vedligehold. De seneste års udvikling på markedet, særligt inden for intelligente, LED-baserede belysningsløsninger, betyder desuden, at vi tilbyder både standardløsninger og skræddersyede løsninger, der passer ind i specielle arkitektoniske byrum.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Vi tilbyder naturligvis døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Ring til os på 7216 1533 for at høre mere om vores tilbud inden for gadebelysning. Vi løser naturligvis også gerne opgaver uden for Nordjylland.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top