Michael Wulff A/S

En solid nordjysk elektriker-virksomhed

Med 50 specialuddannede medarbejdere og mere end 60 års historie i det nordjyske kan Michael Wulff A/S med rette kalde sig en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder.

El-teknik til hele Nordjylland

Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aalborg og Aabybro dækker Michael Wulff A/S hele Nordjylland. Vores mere end 50 specialuddannede medarbejdere står altid klar til at hjælpe og rykker hurtigt ud, når du har brug for os. Vi har naturligvis også døgnvagt, hvis strømmen slår knuder uden for vores normale åbningstid.

Vores mere end 3000 kunder dækker en bred vifte af virksomhedstyper, fra store produktionsvirksomheder med komplekse virksomhedsfaciliteter over små butikker og kontorbygninger og til offentlige kunder som tandlægeklinikker og plejehjem samt kommunal gadebelysning. Vi indgår desuden ofte som samarbejdspartner i større byggeentrepriser, herunder eksempelvis noget af det nye lejlighedsbyggeri på Aalborg havnefront.

Michael Wulff - Ankeret Aalborg Port

Stor ekspertise og højt serviceniveau

Gennem vores mere end 60-år lange historie har Michael Wulff A/S udviklet sig til at være en moderne, ”full service” el-installatørvirksomhed med en bred kompetence inden for hele el-området; de seneste år især med fokus på den komplekse el-teknik, der kræves i nutidens produktions- og industrivirksomheder, erhverv & butik samt institutioner og det offentlige rum.

Vi har hele tiden fokus på de nyeste teknologiske og samfundsmæssige udviklinger og har eksempelvis specialuddannede medarbejdere inden for energioptimering, herunder LED-baserede belysningsløsninger og alternativ energi i form af varmepumper og solceller.

Vi tilgår enhver opgave med stor erfaring, grundighed og ekspertise, og vi hjælper dig gennem hele processen fra første kontakt og gennemgang af opgaven over beregning, rådgivning og tilbudsgivning til indkøb, installation, ibrugtagning og efterfølgende service.

Michael Wulff

Som kunde hos os kan du forvente:

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Har du brug for vores hjælp?

Kontakt vores administration

Lars Dehn Nielsen

Økonomichef

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33