Michael Wulff A/S

– Full-service elektriker til virksomheder, institutioner og nybyggeri i Hobro

Michael Wulff

Velkommen til Michael Wulff A/S
Her kan du finde hjælp til:

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Full-service elektrikervirksomhed i Aalborg, Støvring og Hobro

Med base i Støvrings industrikvarter tæt ved E45 tæller vores kundeliste virksomheder, institutioner og entrepriser fra Brønderslev og Aalborg i nord til Hobro i syd.

Med mere end 60 års historie i Støvring-området har vi rødderne solidt plantet i den nordjyske muld, og vi tilgår enhver opgave med omhu, stor kompetence og nordjyske grundighed. Du kan således altid forvente, at de indgåede aftaler om eksempelvis pris, omfang og tidspunkt for opgavens udførelse overholdes – og vi rydder naturligvis pænt op efter os, før vi går.

Har du brug for en elektriker i Hobro?

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Specialer: Energioptimering, belysning og entrepriseopgaver

Med mere end 50 erfarne og specialuddannede medarbejdere kan vi i ethvert tilfælde sende dig en elektriker med omfattende viden om lige netop din type opgave – uanset om du har brug for et energitjek af din virksomhed, rådgivning om mulighederne for ny energibesparende gadebelysning eller en samarbejdspartner til et omfattende nybyggeri.

Vi kan således også rådgive om gældende lovgivningsmæssige krav og eventuelle mulige tilskudsordninger, du kan gøre brug af i dit projekt.

Døgnvagt til virksomheder i Hobro

Vi tilbyder døgnvagt, så du er sikret hurtig hjælp, hvis strømmen gør knuder. Med base i Støvring kan vi være i Hobro inden for kort tid, så dine produktionsanlæg eller kontorer hurtigt er oppe at køre igen.

Som erhvervskunde hos os får du tilknyttet faste medarbejdere, så de elektrikere, der kommer ud til jer, kender jeres systemer og hurtigt kan finde frem til eventuelle fejl eller komme med forslag til optimering og opdatering af jeres elinstallationer, styringssystemer, belysning mv.

Døgnvagt telefon 

7216 1533

Udvalgte kundereferencer

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top