Elektriker i Hobro

El-teknik til industri, erhverv, entreprise og private

Har du brug for en elektriker i Hobro?
Ring på 72 16 15 33
– også døgnvagt.

Lad Michael Wulff A/S hjælpe med store og små elinstallationer til din virksomhed, privatbolig eller entrepriseprojekt. Vi har specialuddannede medarbejdere til alle typer opgaver – fra mindre elinstallationer i private hjem over intelligent og energioptimeret belysning og kompleks industriautomation og til bygningsautomatik, alarmer og brandsikring og etablering af fiber- og WiFi-netværk.

Vi sammensætter altid et team af specialister inden for lige netop den type installation, du har brug for, så du er sikret effektiv, grundig og ordentlig løsning af dine opgaver.

Vi kan således hjælpe med:​

Elektriker til industri i Hobro

Har du brug for hjælp til nye elinstallationer i din virksomhed – eller optimering af eksisterende installationer, belysning eller produktionsanlæg? Så lad specialisterne fra Michael Wulff A/S hjælpe. Vi har en række specialuddannede medarbejdere inden for fx industriautomation, intelligent LED-belysning til kontorer, lagerhaller, produktionshaller osv., etablering af netværk i og mellem bygninger, alternative energiløsninger som varmepumper og solceller til erhverv – og meget mere.

Vi kan hjælpe med alt fra indledende rådgivning og beregninger til afsluttende installation, drift og efterfølgende service. Vi tilbyder desuden døgnvagt, så hjælpen altid er nær, uanset hvornår strømmen gør knuder.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til entreprise i Hobro

Har du brug for en erfaren medspiller på dit entrepriseprojekt i Hobro? Så lad os byde ind på at levere alle elinstallationer, belysning og netværk i projektet. Vores erfarne entrepriseteam har bidraget til en række større opgaver forskellige steder i Nordjylland i de seneste år, herunder bygning af V-husene og det nye store kontorhus på Aalborgs havnefront, bygning af 38 lejligheder i Urtehaven i Svenstrup og ombygning af Vestbjerg Hallen.

Vores leverance kan omfatte såvel alle el-installationer som ABA-installationer, og øvrig sikring, overvågning og alarm, specialudviklet belysning (inkl. styring), netværksinstallationer og bygningsautomatik. Er der brug for specialudviklede løsninger, fx til programmérbar belysning eller særlige installationer, hjælper vi også gerne i rådgivnings- og udviklingsprocessen af disse.

Vi udfører enhver opgave med høj faglighed og professionel stolthed, og vi sætter en ære i at bidrage til et velfungerende og flydende samarbejde.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til private i Hobro

Har du brug for en dygtig, omhyggelig og ordentlig elektriker til små og store el-opgaver i dit hjem i Hobro? Så lad en af vores erfarne serviceteknikere hjælpe dig. Vi står klar til at hjælpe med alt fra opsætning af lamper til installation af solceller eller komplette elinstallationer til et nybygget hus.

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet som kunde hos Michael Wulff A/S – derfor kommer vi som aftalt, og vi udfører opgaven inden for den aftalte ramme. Og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os, når vi går.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Det kan du forvente i samarbejdet med os

Erfaren elektriker i Hobro

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder. Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg har vi kunder over det meste af Nordjylland, herunder Hobro, hvor vi leverer el-teknik og energiløsninger til erhverv, industri og private.

Med mere end 50 specialuddannede medarbejdere har vi helt sikkert en eller flere, der kan hjælpe dig. Vi lægger vægt på at levere løsninger af høj kvalitet uanset opgavens størrelse, og vi har naturligvis døgnvagt, så hjælpen er nær, hvis strømmen slår gnister, og dit produktionsanlæg går i stå – også selv om du måske ikke er kunde hos os i forvejen.

Vores høje faglighed, erfaring og ekspertise betyder, at vi kan levere såvel standardløsninger om skræddersyede løsninger – uanset om du har brug for hjælp til mindre elektrikeropgaver i din privatbolig eller en leverance til en større entrepriseopgave.

Vi kan desuden levere komplette grønne energiløsninger til både erhverv og private og har bl.a. fast samarbejde med den danske varmepumpeproducent DVI Energi samt den danske solcelleimportør Sveigaard Energy A/S.

Michael Wulff

Har du brug for vores hjælp til el-teknik i Hobro-området?

Kontakt vores specialist:

Erik Jespersen

Overmontør/Projektleder

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33