Michael Wulff A/S

- Full-service elektriker til virksomheder, institutioner og nybyggeri i Nørresundby

Michael Wulff

Velkommen til Michael Wulff A/S
Her kan du finde hjælp til:

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Full-service elektrikervirksomhed med 60 års historie i Aalborg og omegn

Med hovedsæde i Støvrings industrikvarter og afdelinger i Aalborg og Aabybro dækker elektrikervirksomheden Michael Wulff A/S størstedelen af Vendsyssel og Himmerland – herunder også Nørresundby.

Virksomheden er løbende blevet udvidet, og med overtagelsen af IDÉ-EL i Aalborg og Aabybro i 2019 er vi kommet endnu tættere på vores kunder i Aalborg og omegn.

Har du brug for en elektriker i Nørresundby?

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Specialer: Energioptimering, automation og belysning

Michael Wulff A/S tæller i dag mere end 50 erfarne medarbejdere, hvoraf mange er specialuddannede til eksempelvis automatiseringsopgaver (fra enkeltmaskiner til komplekse produktionsanlæg), energioptimering eller indendørs og udendørs belysning, herunder gadebelysning.

Du er således sikret opgaveløsning af højeste kvalitet og kan samtidig trække på vores store erfaring ift. eventuelle lovgivningsmæssige krav eller muligheder for tilskudsordninger til fx energioptimering eller installation af solceller.

Døgnvagt til virksomheder i Nørresundby

Vi tilbyder naturligvis vores erhvervskunder døgnvagt – 365 dage om året – og er hurtigt på stedet, hvis uheldet er ude. Derved er du sikret minimal nedetid i din produktion – og maksimal tryghed for, at virksomheden altid leverer stabil produktion.

Du får desuden tilknyttet faste medarbejdere, som kender dine installationer og hurtigt kan optimere eller fejlfinde, når du har brug for vores hjælp.

Døgnvagt telefon 

7216 1533

Udvalgte kundereferencer

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top