Elektriker i Nørresundby

El-teknik til industri, erhverv, entreprise og private

Har du brug for en elektriker i Nørresundby?
Ring på 72 16 15 33
– også døgnvagt.

Michael Wulff A/S hjælper virksomheder og private i Nørresundby med store og små el-opgaver. Med hovedsæde i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg dækker vi store dele af Nordjylland, herunder Nørresundby. Vi har specialuddannede medarbejdere til alle former for el-opgaver til virksomheder, entreprise og private – fra opsætning af lamper i privatboliger til omfattende entrepriseopgaver eller automatisering af produktionsanlæg.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Elarbejde - Entreprise

Elektriker til industri og erhverv i Nørresundby

Har du brug for at få udviklet styretavler til et elektronikprodukt – eller ønsker du at få optimeret og automatiseret din produktionslinje? Vil du have nedbragt energiregningen ved hjælp af mere energivenlig og intelligent belysning – eller overvejer du at anskaffe en varmepumpe eller et solcelleanlæg?

Uanset hvilken type elektrikeropgave, du har brug for, står vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe. Vi har specialuddannede elektrikere til alle former for el-opgaver til industri og erhverv, og vi kan hjælpe med alt fra indledende rådgivning og beregninger til afsluttende installation, drift og efterfølgende service.

Som noget helt særligt har vi eget tavleværksted, hvor vores tavlebyggere hjælper en række af Nordjyllands innovative virksomheder med udvikling af styretavler til en bred vifte af formål – herunder flere i Nørresundby.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til entreprise i Nørresundby

Står du over for at give tilbud på et entrepriseprojekt i Nørresundby? Så byder vi gerne ind på elektriker-delen af opgaven. Vores erfarne entrepriseteam har bidraget til en række større opgaver i Nørresundby- og Aalborg-området de seneste år – fra ombygning af Vestbjerg Hallen til bygning af V-Husene og det nye store kontorhus på Aalborgs Havnefront.

Vores erfarne medarbejdere sikrer, at alle opgaver udføres til den aftalte tid og pris, og vi tager ansvar for, at projektet som helhed er velfungerende og succesfuldt. Vi har derfor også fokus på et godt og flydende samarbejde med såvel bygherre som de øvrige faggrupper på byggepladsen, så projektet kommer sikkert og solidt i land.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til private i Nørresundby

Har du brug for at få skiftet en lampe, sat udendørs overvågning op eller etableret intelligent styring af belysning og klimaanlæg i din private bolig? Eller overvejer du at få en varmepumpe eller solceller til dit hus? Så lad vores specialister hjælpe. Vi står klar, uanset om du har brug for hjælp til en mindre opgave eller til at få sat strøm til din nybyggede bolig i Nørresundby.

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet som kunde hos os – derfor kommer vi som aftalt, og vi udfører opgaven inden for den aftalte ramme. Og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os, når vi går.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Det kan du forvente i samarbejdet med os

Erfaren elektriker i Nørresundby

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder. Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg har vi kunder over det meste af Nordjylland. 

Vi leverer el-teknik og energiløsninger til erhverv, industri og private, og vi står klar til at rykke ud døgnet rundt, hvis du har brug for det. 

Med mere end 50 specialuddannede medarbejdere har vi helt sikkert en eller flere, der kan hjælpe dig – og vi lægger vægt på at levere løsninger af høj kvalitet uanset opgavens størrelse. Vores høje faglighed, erfaring og ekspertise betyder, at vi kan levere såvel standardløsninger om skræddersyede løsninger – uanset om du har brug for hjælp til mindre elektrikeropgaver i din privatbolig eller en leverance til en større entrepriseopgave.

Vi kan desuden levere komplette grønne energiløsninger til både erhverv og private og har bl.a. fast samarbejde med den danske varmepumpeproducent DVI Energi samt den danske solcelleimportør Sveigaard Energy A/S.

Michael Wulff

Har du brug for vores hjælp til el-teknik i Hobro-området?

Kontakt vores specialist:

Benjamin Pedersen

Overmontør/Projektleder

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33