Michael Wulff A/S

– Full-service elektriker til virksomheder, institutioner og nybyggeri i Nordjylland

Full-service elektrikervirksomhed med 60 års historie i Nordjylland

Med hovedkvarter i Støvrings industrikvarter og afdelinger i Aalborg og Aabybro servicerer vi kunder fra Brønderslev og Nørresundby i nord til Hobro i syd.

– Hos os finder du:

Har du brug for en elektriker i Nordjylland?

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Specialuddannede medarbejdere til enhver opgave

Vores kundekreds tæller virksomheder af alle størrelser, fra mindre butikker, hvor vi hjælper med planlægning og installation af energibesparende belysning, til omfattende produktionsvirksomheder, hvor vi forestår installation og service på alle elektriske installationer. 

Herudover servicerer vi et stort antal offentlige kunder, som vi hjælper med alt fra opsætning af energibesparende belysning og installation af hvidevarer i institutioner til installation og service af gadebelysning.

Vi indgår desuden ofte i entreprise-samarbejde om nybyggerier – herunder eksempelvis nogle af de nybyggede lejlighedskomplekser på Aalborg havnefront. Her kan vi tilbyde rådgivning om eksempelvis energioptimering samt naturligvis udførelse af enhver elektrikeropgave i sådanne byggerier.

Faste elektrikere tilknyttet – og døgnvagt overalt i Nordjylland

Uanset størrelsen på dit projekt kan vi hjælpe gennem hele processen fra indledende projektering til afsluttende installation og idriftsættelse samt efterfølgende service – og i mange tilfælde også rådgive om eventuelle tilskudsordninger, du kan gøre brug af.

Du vil få tilknyttet et team af faste medarbejdere, som kender dine systemer og installationer ud og ind. Derved kan vi yde dig den bedste service og løbende komme med forslag til optimering eller opdatering af dine systemer.

Vi tilbyder desuden døgnvagt, så du er sikret hurtig hjælp, hvis strømmen gør knuder – 365 dage om året.

Døgnvagt telefon 

7216 1533

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top