Elektriker i Nordjylland

El-teknik til industri, erhverv, entreprise og private

Har du brug for en elektriker i Nordjylland?
Ring på 72 16 15 33
– også døgnvagt.

Michael Wulff A/S hjælper virksomheder og private i Nordjylland med store og små el-opgaver. Med hovedsæde i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg dækker vi store dele af Nordjylland, og vi har gennem tiden hjulpet mere end 3500 tilfredse kunder.

Vi udfører opgaver for virksomheder, private og entreprenører, og vi har specialuddannede medarbejdere til alle typer opgaver – fra optimering af belysning og bygningsautomatik over industriautomation og gadebelysning og til al el-service til private.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Elektriker til industri og erhverv i Nordjylland

Få hjælp af en elektriker med speciale i el-teknik til industri og erhverv i Nordjylland. Hos Michael Wulff A/S har vi en række erfarne medarbejdere, der kan hjælpe med fx energioptimeret belysning med intelligent styring til lagerhaller og kontorfaciliteter, udvikling og bygning af avancerede styretavler og installation af alternative energiløsninger som varmepumper og solceller.

Uanset hvilken type elektrikeropgave, du har brug for, står vores erfarne medarbejdere klar, og vi kan hjælpe med alt fra indledende rådgivning og beregninger til afsluttende installation, drift og efterfølgende service. Vi tilbyder desuden døgnvagt, så hjælpen altid er nær, uanset hvornår strømmen gør knuder.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til entreprise i Nordjylland

Har du brug for en erfaren underleverandør på el-installationerne i et entrepriseprojekt i Nordjylland? Så lad os byde ind på opgaven. Vores erfarne entrepriseteam har bidraget til en række større opgaver i Nordjylland- og Aalborg-området de seneste år – fra ombygning af Vestbjerg Hallen over bygning af 38 lejligheder i Urtehaven i Svenstrup og til bygning af V-Husene og det nye store kontorhus på Aalborgs Havnefront.

Vores leverance kan omfatte såvel alle el-installationer som ABA-installationer, specialudviklet belysning (inkl. styring), netværksinstallationer og bygningsautomatik. Vi sætter en ære i at bidrage til et velfungerende og flydende samarbejde og tager ansvar for, at projektet som helhed fungerer og kommer godt i mål.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til private i Nordjylland

Skal lamperne eller vaskemaskinen udskiftes, eller er der brug for flere stikkontakter i stuen? Eller drømmer du måske om en lavere energiregning via en varmepumpe eller solceller på taget? Så lad vores erfarne elektrikere hjælpe. Vi står klar, uanset om du har brug for hjælp til en mindre opgave eller til at få sat strøm til din nybyggede bolig i Nordjylland.

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet som kunde hos os – derfor kommer vi som aftalt, og vi udfører opgaven inden for den aftalte ramme. Og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os, når vi går.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Det kan du forvente i samarbejdet med os

Erfaren elektriker i Nordjylland

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder. Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg har vi kunder over det meste af Nordjylland, hvor vi leverer el-teknik og energiløsninger til erhverv, industri og private.

Med mere end 50 specialuddannede medarbejdere har vi helt sikkert en eller flere, der kan hjælpe dig. Vi lægger vægt på at levere løsninger af høj kvalitet uanset opgavens størrelse, og vi har naturligvis døgnvagt, så hjælpen er nær, hvis strømmen slår gnister, og dit produktionsanlæg går i stå – også selv om du måske ikke er kunde hos os i forvejen.

Vores høje faglighed, erfaring og ekspertise betyder, at vi kan levere såvel standardløsninger om skræddersyede løsninger – uanset om du har brug for hjælp til mindre elektrikeropgaver i din privatbolig eller en leverance til en større entrepriseopgave.

Vi kan desuden levere komplette grønne energiløsninger til både erhverv og private og har bl.a. fast samarbejde med den danske varmepumpeproducent DVI Energi samt den danske solcelleimportør Sveigaard Energy A/S.

Michael Wulff

Har du brug for vores hjælp til el-teknik i Nordjylland?

Kontakt vores specialist i Nordjylland:

Erik Jespersen

Overmontør/Projektleder

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33