Michael Wulff A/S

– Full-service elektriker til virksomheder, institutioner og nybyggeri i Svenstrup

Michael Wulff

Velkommen til Michael Wulff A/S
Her kan du finde hjælp til:

Vi tilbyder desuden døgnvagt og serviceaftaler, så du er sikret hurtig og rettidig hjælp, når du har brug for det.

Full-service elektrikervirksomhed i Svenstrup

Få dine elinstallationer udført af en kompetent, erfaren og pålidelig full-service elektrikervirksomhed, hvor ordentlighed, fleksibilitet og høj ekspertise er i højsædet.

Aut. Elinstallatør Michael Wulff A/S, med base i Støvrings industrikvarter, servicerer store og små virksomheder i hele Nordjylland, fra Brønderslev, Aalborg og Svenstrup i nord til Hobro i syd.

Vi yder førsteklasses service med dig i centrum, og du er altid sikret tryghed fra A til Z i enhver opgave, vi udfører for dig, uanset om du søger elektriker til din virksomhed, entreprisebyggeri eller institution i Svenstrup.

Har du brug for en elektriker i Svenstrup?

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Faste medarbejdere tilknyttet

Ved større projekter eller længerevarende samarbejde får I tilknyttet faste, specialuddannede medarbejdere, så de elektrikere, der kommer ud for at hjælpe jer, til enhver tid er godt inde i jeres installationer.

Det betyder, at de hurtigt kan lokalisere og afhjælpe eventuelle fejl eller komme med forslag til, hvordan I kan optimere jeres installationer – herunder også, hvordan I kan spare på elregningen gennem eksempelvis bedre og billigere belysning eller optimeret styring af varmeregulering og ventilationsanlæg.

Døgnvagt - få minutters kørsel fra Svenstrup

Vi tilgår enhver opgave med stor omhu, og vores specialuddannede medarbejdere har blik for detaljen, så både store og små installationer gennemføres omhyggeligt, så kabler ligger snorlige i bakkerne og enhver stump ledning er samlet op, når vi forlader dine bygninger efter endt installation.

Som en naturlig del af vores tilbud til industrivirksomheder tilbyder vi døgnvagt, så I hurtigt kan komme tilbage på sporet, hvis strømmen svigter. Vi kan være fremme inden for en halv time – også hvis I ringer juleaften eller klokken tre om natten.

Døgnvagt telefon 

7216 1533

Udvalgte kundereferencer

Energioptimering af virksomheder og institutioner i Nordjylland

Der er mange penge at hente på energioptimering, hvad enten du er erhvervsdrivende med stort virksomhedsdomicil eller driver en mindre offentlig institution. Lad Michael Wulff A/S vise dig, hvor du kan hente de største besparelser og samtidig forbedre din grønne profil.

Scroll to Top