Elektriker i Svenstrup

El-teknik til industri, erhverv, entreprise og private

Har du brug for en elektriker i Svenstrup?
Ring på 72 16 15 33
– også døgnvagt.

Michael Wulff A/S hjælper virksomheder og private i Svenstrup med store og små elinstallationer.
Vi har specialuddannede medarbejdere til alle typer installationer – fra el-teknik til erhverv/industri, herunder udvikling og bygning af styretavler, over optimering af belysning og til al el-service til private.

Vi udfører opgaver for såvel virksomheder og private som entreprenører og bygherrer, og vi sammensætter altid et team af specialister inden for lige netop den type installation, du har brug for.

 

Vi kan således hjælpe med:​

Elektriker til industri i Svenstrup

Har du brug for nye elinstallationer eller optimering af fx belysning, produktionsanlæg eller varmeforsyningen til din virksomhed? Så lad specialisterne fra Michael Wulff A/S hjælpe. Vi har en række erfarne medarbejdere inden for el-teknik til erhverv og industri, som står klar til at hjælpe med fx energioptimeret belysning med intelligent styring til lagerhaller og kontorfaciliteter, udvikling og bygning af avancerede styretavler eller installation af alternative energiløsninger som varmepumper og solceller.

Vi kan hjælpe med alt fra indledende rådgivning og beregninger til afsluttende installation, drift og efterfølgende service. Vi tilbyder desuden døgnvagt, så hjælpen altid er nær, uanset hvornår strømmen gør knuder.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til entreprise i Svenstrup

Har du brug for en erfaren underleverandør på el-installationerne i et entrepriseprojekt i Svenstrup? Så lad os byde ind på opgaven. Vi har et erfarent entrepriseteam, som har bidraget til en række større opgaver i Svenstrup- og Aalborg-området de seneste år – fra bygning af 38 lejligheder i Urtehaven i Svenstrup over ombygning af Vestbjerg Hallen og til bygning af V-Husene og det nye store kontorhus på Aalborgs Havnefront.

Vores leverance kan omfatte såvel alle el-installationer som ABA-installationer, specialudviklet belysning (inkl. styring), netværksinstallationer og bygningsautomatik, og er der brug for specialudviklede løsninger, fx til programmérbar belysning eller særlige installationer, hjælper vi gerne i rådgivnings- og udviklingsprocessen af disse også.

Vi udfører enhver opgave med høj faglighed og professionel stolthed, og vi sætter en ære i at bidrage til et velfungerende og flydende samarbejde.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker til private i Svenstrup

Har du brug for en dygtig elektriker til små og store el-opgaver i dit hjem i Svenstrup? Så lad vores erfarne serviceteknikere hjælpe dig. Vi står klar til at udføre alt fra opsætning af en lampe over rådgivning om varmepumper og solceller og til udførelse af alle el-installationer i nybyggerier.

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet som kunde hos os – derfor kommer vi som aftalt, og vi udfører opgaven inden for den aftalte ramme. Og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os, når vi går.

Ring til os på 72 16 15 33 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Wulff A/S
er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder

0

veluddannede medarbejdere
med høj anciennitet

0

(eller flere) tilfredse
kunder

Godt håndværk, højt serviceniveau
og nordjysk ordentlighed

Det kan du forvente i samarbejdet med os

Erfaren elektriker i Svenstrup

Aut. el-installatør Michael Wulff A/S er en af Nordjyllands stærkeste elektrikervirksomheder. Med hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aabybro og Aalborg har vi kunder over det meste af Nordjylland, herunder Svenstrup, hvor vi leverer el-teknik og energiløsninger til erhverv, industri og private.

Med mere end 50 specialuddannede medarbejdere har vi helt sikkert en eller flere, der kan hjælpe dig. Vi lægger vægt på at levere løsninger af høj kvalitet uanset opgavens størrelse, og vi har naturligvis døgnvagt, så hjælpen er nær, hvis strømmen slår gnister, og dit produktionsanlæg går i stå – også selv om du måske ikke er kunde hos os i forvejen.

Vores høje faglighed, erfaring og ekspertise betyder, at vi kan levere såvel standardløsninger om skræddersyede løsninger – uanset om du har brug for hjælp til mindre elektrikeropgaver i din privatbolig eller en leverance til en større entrepriseopgave.

Vi kan desuden levere komplette grønne energiløsninger til både erhverv og private og har bl.a. fast samarbejde med den danske varmepumpeproducent DVI Energi samt den danske solcelleimportør Sveigaard Energy A/S.

Michael Wulff

Har du brug for vores hjælp til el-teknik i Svenstrup-området?

Kontakt vores specialist:

Benjamin Pedersen

Overmontør/Projektleder

fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld fyld?

Eller lad os kontakte dig:

Scroll to Top

Ring til os

72 16 15 33