Varmepumper
– en grøn investering

Med en varmepumpe er der store penge at hente på elregningen
– og samtidig reducerer en varmepumpe jeres CO2-udledning, så jeres grønne profil styrkes.

Michael Wulff A/S har mangeårig erfaring med levering og installation af varmepumper til virksomheder i Nordjylland. Hos os får I både kortlægning af jeres behov og potentialer og vejledning om den bedste tekniske løsning, aktuelle lovkrav og eventuelle muligheder for tilskud.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

En varmepumpe er en billig og driftssikker opvarmningsløsning, der giver de fleste virksomheder markante besparelser på deres opvarmningsomkostninger – i nogle tilfælde helt op til 50%. Samtidig kræver en varmepumpe minimalt vedligehold, og ofte har pumpen tjent sig selv ind i løbet af få år.

Når du køber en varmepumpe hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i højsædet: Vi forhandler udelukkende veltestede, robuste og slidstærke løsninger, der kan holde i mange år, bl.a. fra de anerkendte producenter DVI og Daikin.

Du få således altid 5 års garanti på hele installationen – og ofte en levetid på din varmepumpe, der er langt højere.

Ring til os på 7216 1533 for at høre mere om, hvad du kan spare med varmepumper til din virksomhed
- eller læs mere om fordelene ved varmepumper herunder.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Varmepumper
– den bæredygtige opvarmningsløsning

Går du op i bæredygtig energi, og ligger det dig på sinde at være miljøvenlig, er varmepumper den oplagte opvarmningsform at vælge.

De har en særdeles høj udnyttelsesgrad, som gør, at du ud over at få en billig opvarmningskilde også gør en god gerning for miljøet – og derved styrker virksomhedens grønne profil.

Brug en varmepumpe til effektiv og billig afkøling af serverrum

Især anvendelsen af en varmepumpe til køling af dit serverrum – som ofte er en stor udgift på elregningen – kan betyde en stor besparelse sammenlignet med traditionelle kølesystemer/ klimaanlæg. Serverrum afkøles traditionelt med klimaanlæg, men en udskiftning til varmepumpe vil ofte kunne betyde, at kølingen bliver langt mere effektiv og billigere i drift.

Udvalgte kundereferencer:

Scroll til toppen