Automatisering til produktion og enkeltprodukter

- PLC, styretavler, el-tavler, montage og service

Få en skræddersyet automationsløsning til din virksomhed

Har du brug for en automationsløsning, der kan optimere dine produkter eller din produktionslinje, står eksperterne i vores tavlebyggerværksted klar til at hjælpe.

Vi kan hjælpe med hele processen fra indledende ide til færdigt produkt, herunder:

Vi bygger ligeledes tavler på baggrund af tegninger leveret af dig som kunde, hvis du ønsker at varetage denne del af processen selv.

Tavleværkstedet hos Michael Wulff A/S

Erfarent automationsteam med specialindrettet tavlebyggerværksted

Hvis du vælger at lade os hjælpe med din næste automatiseringsopgave, kan du forvente at møde et stærkt, erfarent og kompetent team af tavlebyggere. Vores specialuddannede team har mangeårig erfaring på området og holder sig hele tiden up-to-date via efteruddannelse og kurser, så du får en løsning, der opfylder alle forskrifter og aktuelle krav.

Vi sætter os altid godt ind i dit behov og forretningsområde, uanset om du har brug for automatisering til et enkelt produkt eller ønsker at optimere din produktionslinje med intelligent styring. Dermed får du sikkerhed for, at løsningen indeholder de nødvendige funktionaliteter og fungerer i den praktiske kontekst, den skal indgå i.

Bygningen af tavlerne foregår in-house hos os i et nyindrettet og moderne tavleværksted i vores hovedkvarter i Støvring. Her kan vi bygge de fleste typer styretavler og el-tavler, herunder udføre PLC-programmering, og efter ønske kan vi oprette netforbindelse til tavlerne på deres slutplacering, så evt. fremtidige opdateringer og optimeringer ligeledes kan gennemføres herfra, uanset hvor i verden tavlen er installeret. 

Automatiseringsløsninger udviklet i tæt samarbejde

Vi lægger vægt på at have langvarige relationer med vores kunder, hvor nøgleordene er tillid, ordentlighed og faglighed. Vi har leveret tavler til en lang række innovative virksomheder i Støvring- og Aalborg-området, hvor vi ofte er med i hele processen omkring produktudvikling i forskellige stadier, så vi kan lave den bedste løsning til det aktuelle behov – herunder også med tanke for energioptimering, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Den optimale løsning opstår nemlig, når de relevante fagligheder går op i en højere enhed – og det gælder også, når vi skal bygge en tavle til dig. Derfor arbejder vi altid i en løbende dialog med fx ingeniører, teknikere, udviklere eller andre relevante medarbejdere hos dig og/eller slutkunden.

Vi ved, at din tid er værdifuld, og vi har derfor stort fokus på at være fleksible og omstillingsparate, så vi kan stå til rådighed, hvor og hvornår du har brug for det – også hvis det inkluderer at tage med ud til din slutkunde for at færdiggøre installationen af de nye tavler. Dermed har du altid sikkerhed for, at systemerne kører optimalt, inden vi forlader stedet.

Automation PLD styringer

Eksempler på automatiseringsløsninger fra Michael Wulff A/S

skagen_beton_case_el_teknik_16

Fra bar mark til færdigt betonværk

”Det har i sagens natur været et omfattende projekt, som også har ændret sig løbende. Dels fordi der er kommet nye ting til hen ad vejen, og dels fordi vi har valgt at lave plads i anlægget til fremtidig udbygning. Det har været enormt værdifuldt at have Michael Wulff A/S’ medarbejdere med hele vejen, så de løbende har kunnet bidrage med rådgivning, beregning og projektering af hver del af projektet.”

Rudi Koustrup
projektleder hos
Betonværket Brønderslev A/S

Automatiseret_tog_hydrema_02

Jernbane løser logistikudfordring hos Hydrema A/S

”Målet blev ikke blot at lave en udvidelse af den eksisterende togbane, men at give den en gevaldig opgradering, så den blev automatiseret, programmérbar, trådløst forbundet og, ikke mindst, batteridrevet. Ud over det afdækkede min studiepartner, Rune Korshøj, og jeg de mange forskellige sikkerhedskrav, sådan en bane er underlagt, og kom med forslag til, hvordan de kan løses.

Simon Brødbæk Jensen,
montør hos Michael Wulff A/S,

26325-container_stor

Styringssystemer til containere

Michael Wulff har i samarbejde med Micodan A/S leveret styring og udstyr til containere med vejeceller. Der er 4 vejeceller, en i hvert hjørne som med stor nøjagtighed måler den givne vægt som er i containeren +/- 10kg.

Ring 7216 1533

Eller lad os kontakte dig:

Udvalgte kundereferencer:

Scroll to Top